Tüketilen Gıdalar

Püf Noktalar kategorisindeki Tüketilen Gıdalar konusu
Tüketilen Gıdalar

Bugün diyete başladım, yarın başlayacağım, bu ara çok kilo aldım mutlaka vermem lazım laflarını çevrenizden sizde sıkça duymuşsunuzdur. Bu laflar ile başlayan diyetler kısa süre içerisinde başlayan diyet programlarının yine kısa süre içerisinde sonlanmasına neden olur. Çünkü ne kadar acil bir şekilde diyete başlanırsa diyet o kadar yan etki ile kısa sürede bitecektir. Diyete başlamadan önce yapılması gereken en önemli diyet püf noktası diyeti kafanızda bitirmenizdir. Kısa sürede kilo vermeye karar vermeden uzun süre düşünmüş ve fazla kilolardan kurtulmaya kesin karar vermiş olmanız diyetten dönmemeniz ve diyeti sonlandırdığınızda istediğiniz kiloyu elde etmeniz yolunda yardımcınız olacaktır.

Diyet püf noktaları arasında en önemlisi ise diyette yediğiniz içtiğiniz gıdalara dikkat etmenizdir. Diyette yardımcınız olacak püf nokta yiyecekler şu şekilde sıralanabilir;

Esmer ekmek
Beyaz yağsız peynir
Yeşil gıdalar
Yumurta
Şekersiz türk kahvesi
Kuru meyve
Bulgur pilavı
Yağsız tuzsuz ayran
Yeşil çay
Su
Yulaf kepeği
Brokoli

Sıralanan yiyecekleri diyet listeleriniz içerisine dahil etmeniz kısa sürede kilo vermenize ve verilen kilonun sağlıklı olmasına yardım edecektir. Kilo vermeye yardım eden yiyecekler ile verilen kilolar geri alınmayacak ve fit bir vücudun kapılarını sizin için açacaktır.




Kullanıcı Yorumları

Tüketilen Gıdalar konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.