Bölgesel İncelme

Genel kategorisindeki Bölgesel İncelme konusu
Bölgesel İncelme
Bölgesel fazlalıklar hayatımızın her döneminde başımıza bela olmaya hazırdır. Birçok kişi ne kadar kilo verirse versin istediği beden görüntüsüne ulaşamaz.

Bedenimizin zayıflaması, bölgesel fazlalıklardan kurtulacağımız anlamına gelmez. Basenleri geniş olan bir kişinin veya bacakları kalın olan bir beden görüntüsünün değişmesi için yapılması gerekenler diyetten farklıdır. Bölgesel incelme diyetle beraber gelmeyecektir. Sağlıklı bir beden görüntüsü ve bölgesel incelme için yapılması gereken aşağıda belirtildiği gibidir. 
Bölgesel Zayıflama İçin
Bölgesel zayıflama için diyetin yanında vücudun sıkılaşması ve formunu değiştirmesi için yapılması gerekenler vardır.

Diyet, egzersiz ve bir takım bölgesel zayıflama yöntemleri vardır. Bölgesel zayıflama ve bölgesel incelme beraberinde daha sıkı bir vücut getirir. Diyet yardımı ile vücutta bulunan yağların atılmasının ardından veya eş zamanlı olarak spor ve egzersize zaman ayırmak bölgesel zayıflama için etkili olur. Son zamanlarda bölgesel fazlalıklarından şikayet eden kişiler için uygulanacak bölgesel incelme yöntemleri de geliştirilmiştir.

Kilo verme sırasında yardım alınan uzman diyetisyen doğrultusunda, bölgesel incelme yöntemlerinden biri denenebilir. 
Bölgesel İncelme Tedavileri
- soğuk lipoliz
- kavitasyon
- radyofrekans
- pressoterapi şeklinde sıralanır.
Bölgesel İncelme Yöntemleri İçin Yapılması Gerekenler
-Bölgesel fazlalıklarından şikayet eden kişilerin bu durumdan kurtulması için hangi tedavi yöntemi uygulayacağına kişi değil, uzman doktor karar vermelidir.- Birden fazla metodun bir arada kullanıldığı durumda tedavi başarısı daha da artacaktır. Ancak her bünye için birden fazla tedavi yöntemini beraber uygulamak doğru olmayacaktır.- Bölgesel incelme işleminden 1 hafta önceden başlamak üzere yağdan uzak bir diyet yapmaları, en az 2-2.5 lt kadar günlük su tüketmeleri ve mümkünse sporla desteklemeleri önerilir. Bunları uygulamayan kişilerin yapılan işleme cevap vermesi zorlaşacaktır.- Hastanın vücut kitle indeksine göre kilo fazlası varsa diyetisyen yardımı ile kilolarının azaltılması ve sonrasında bölgesel zayıflama işlemlerinin yapılması tedavi başarısını arttırır. Bu nedenledir ki bölgesel incelme kararı verildikten sonra alanında uzman bir kişiden yardım alınmalıdır.
Bölgesel Zayıflama Ve Selülit
Bölgesel fazlalıkları olan kişilerin fazlalıkları olduğu bölgede selülit görülme riski daha yüksektir.

Bölgesel zayıflama ve selülit arasında doğru orantı şeklinde birbirini takip eden bir durum söz konusudur. Bölgesel fazlalıklar da selülit sorunu da vücudun kan dolaşımı ile ilgilidir. Bölgesel incelmesi gerçekleşen kişiler selülit sorunlarından kurtulacaktır.

.


Kullanıcı Yorumları

Bölgesel İncelme konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.