Sadece 5 Kilo Aldı!

Yerli Ünlüler kategorisindeki Sadece 5 Kilo Aldı! konusu
Sadece 5 Kilo Aldı!
İşte Benim Stilim yarışması ile hayatımıza dahil olan isimlerden biri de Nazlı Hamarat. Çalkantılı hayatı ve eşinin esrarengiz bir şekilde ölmesinin ardından ünü artan Nazlı Hamarat, sosyal medyayı sallayan bir açıklamada bulundu.

Hamile olduğunu sosyal medyadan duyuran ve hamileliğin 31. Haftasında sadece 5 kilo aldığını söyleyen isim, sıkı bir diyet ve egzersiz programı yaptığını belirtti. Hamileliğin arkasından saklanmadan, yediklerine dikkat eden ve gebelik diyeti uygulayan isim, sadece 5 kilo aldım hamilelik bittiği zaman sanırım 9 kilo ile sonlanmış olacak dedi.

Resim

İnstagram hesabından yayınladığı fotoğrafın altına kullandığı CC Shock ürününden bahseden ünlü isim, çatlak ve selülit sorunlarını oluşmadığını da dile getirdi.

Hamilelik döneminde selülit, kilo ve çatlak problemi yaşayanların aksine CC Shock ve diyet sayesinde sağlıklı bir dönem geçirdiğini bildirdi. Selülitlerden uzak ve sadece 5 kilo aldığını hamileliğinin son 9 haftasında olduğunu bildiren isim bebeğinin babası hakkında yorum yapmaktan uzak durdu. 






Kullanıcı Yorumları

Sadece 5 Kilo Aldı! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.