Polislere Zayıflama Şartı

Gündem kategorisindeki Polislere Zayıflama Şartı konusu
Polislere Zayıflama Şartı

Hindistan’ın Karntaka eyaletinde obez polislere zayıflama şartı getirildi. Görev yapan ve obez olan yüzlerce polis işinden olmak yerine zayıflamak için çeşitli yollar denemeye başladı. İşlerini kaybetmeme için zayıflama şartı getirilen polisler, obezitenin artmasına sebep olmak ile eleştirildi.

Gündemde yer alan bilgiye göre, Karnataka Bölge Polis Müdürü Bhaskar Rao, son zamanlar polisler arasında obezitenin hızla artmasından korktuğunu belirtti. 100’den fazla polisin hayatını aşırı kilolarından ve düzensiz beslenmeden dolayı kaybettiğini dile getiren bölge müdürü, bu duruma bir dur dememiz gerekiyordu. Polisleri zayıflamazlarsa işten çıkarma olacağını, bu şekilde etkili bir iş hayatı süremeyeceklerini belirttik şeklinde konuştuk dedi.

Rao, obez polisleri zayıflatmayı öngören programa 6 ay önce başladıklarını, kurallara uymayanların, sözleşmelerinin dondurulması ve işlerini kaybetme cezasıyla karşı karşıya kalacağını söyledi. Kararın ardından uzman doktorlar ile çalışmaya başlayan polisler kısa süre içerisinde oldukça fazla kilo verdiler. Obez polis kalmayacak anlayışı ile sisteme devam edeceklerini dile getirdiler.

Resim>

 






Kullanıcı Yorumları

Polislere Zayıflama Şartı konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.