Kafaya Koydu! 6 Ayda 50 Kilo Verdi!

Sıradışı kategorisindeki Kafaya Koydu! 6 Ayda 50 Kilo Verdi! konusu
Kafaya Koydu! 6 Ayda 50 Kilo Verdi!

Mersin?de yaşayan engelli banka görevlisi 33 yaşındaki Serdar Ayaz, büyük bir azim gösterdi. Spor yapmadan 6 ayda tam 50 kilo vermeyi başardı.

Yakınlarının tavsiyesi ile uzman diyetisyene giden, gittiğinde 142 kilo ağırlığında olan Serdar Ayaz, doğuştan ayak şekil bozukluğu olduğu için spor yapamıyordu. Uzun süredir kilo problemi olan ve fazla kilolarından kurtulmaya karar veren Ayaz, diyetisyen kontrolünde hazırlanmış listeye göre kilo vermeye başladı. Sadece 6. Ayın sonunda ise 142 kilodan 92 kiloya düşerek 50 kilo vermeyi başardı.

Verdiği 50 kiloya kendi bile inanamayan Ayaz, yaşam tarzını ve beslenme düzenini değiştirdik sonra kilo vermenin çok kolay olduğunu belirtti. Çevresindeki insanların bakışlarının bile değiştiğini belirten Ayaz kendine olan güveninin arttığını sözlerine ekledi. İnsanların kendisine söylediği sözler, bakışları ve hissettirdikleri bile yaşam tarzı ile değişen Ayaz oldukça mutlu bir yaşama giriş yaptığını belirtti.

Kilo verdikten sonra şekil bozukluğu olan ayaklarından ameliyat olduğunu ve ameliyatın giden kilolardan sonra çok rahat olduğunu belirten hasta, sözlerine şöyle devam etti;

Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum, sanki bana ikinci bir hayat armağan edilmiş gibi. 62 beden takım giyiyordum bankada çalışıyorum ve üstüme giyecek kıyafet bulamıyordum şeklinde konuşan Ayaz, 6 ayda 50 kilo vermek zordu ve çoğu kişi başaramayacağımı düşündü dedi.  Sosyal olarak içine kapanık bir yaşam geçirdiğini, artık yaşam tarzının ve ilişkilerinin bambaşka seviyede olduğunu belirten Ayaz, hiç bu kadar mutlu günler yaşamadığını dile getirdi.




Kullanıcı Yorumları

Kafaya Koydu! 6 Ayda 50 Kilo Verdi! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.