Ünlü Oyuncu Doğum Kilolarından Kurtuldu

Yerli Ünlüler kategorisindeki Ünlü Oyuncu Doğum Kilolarından Kurtuldu konusu
Ünlü Oyuncu Doğum Kilolarından Kurtuldu
Oyuncu Hatice Şendil ile oyuncu ve yapımcı Burak Sağyaşar 5 sene sevgili olmanın ardından, 2015 yılında evlenmişlerdi. 9 senelik aşkın peşine mutluluklarına çocuk dahil eden çift, Can adını koydukları bebek ile mutlulukla yaşam sürüyorlar.

Her kadın gibi doğum ardından fazla kiloları ile başı dertte olan Hatice Şendil, doğumun üzerinden geçen 10 ay kadar süre zarfında doğum kilolarından kurtulmayı başardı. 7 ayda tam 20 kilo vererek hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Resim

 "Anne olduğumdan beri daha hassas, temkinli biri oldum. Her şeyimizi Can’a göre ayarlıyoruz” diyen Hatice Şendil, doğum kilolarından kurtulmak için çok özel bir diyet yapmadığını sözlerine ekledi. Diyet sırasında sadece hamur işi ve atıştırmalıklardan uzak duran ünlü güzel kısa sürede forma kavuşmayı başardı.

Emzirme süresi devam eden oyuncu yediklerine dikkat ettiğini, sağlıklı besinleri tercih ettiğini ancak emziriyor diye tıka basa yemediğini de sözlerine ekledi. 







Kullanıcı Yorumları

Ünlü Oyuncu Doğum Kilolarından Kurtuldu konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.