Doktoru"Göbeğinizi Yukarı Çeker Misiniz?" Dedi, Zayıflamaya Karar Verdi!

Sıradışı kategorisindeki Doktoru"Göbeğinizi Yukarı Çeker Misiniz?" Dedi, Zayıflamaya Karar Verdi! konusu
Doktoru
41 yaşında olan Sibel Daner, doğumdan sonra aldığı kiloları veremedi. 120 kiloya kadar çıkan genç kadın bir gün doktora gitmek durumunda kaldı ve o gün hayatı değişti. 

"Doktorunun göbeğinizi yukarı çeker misiniz” demesi üzerine zayıflaması gerektiğine karar veren isim zayıflama ameliyatı hakkında bilgi toplamaya başladı.  3 ay gibi bir sürede ameliyat olmayı kafasında netleştiren isim, 3 ayın sonunda doktorundan mide ameliyatı randevusu aldı. 

Çocuklar için animasyon tasarlayan Daner, oturarak çalışmanın ve doğum yapmanın ardından kiloları ile başı derde giren bir isim olmuştu.

Resim

Doğum öncesinde ve sonrasında ki tüm hayatının spor yaparak geçtiğini belirten isim "Spor ve diyet sık sık yaptım. Kilo vermem üzerinde etkili olmuyor artık. Daha farklı bir yol denemem gerekiyordu ve ameliyat olmaya karar verdim” dedi. Ameliyatın ardından 11 ayın sonunda 69 kiloya inen isim tam 60 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştuğunu sözlerine ekledi.  








Kullanıcı Yorumları

Doktoru"Göbeğinizi Yukarı Çeker Misiniz?" Dedi, Zayıflamaya Karar Verdi! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.