Elma Sirkesi Zayıflatır Mı?

Gündem kategorisindeki Elma Sirkesi Zayıflatır Mı? konusu
Elma Sirkesi Zayıflatır Mı?
Elma sirkesi ile zayıflama konusu son zamanlarda çok fazla popüler oldu, ancak; elma sirkesinin faydası yıllardır bilinen bir gerçek. Elma sirkesi antioksidan etkisiyle; yüksek tansiyon, kolesterol ve kan şekeri düşürmede yardımcı olmaktadır.

Elma sirkesi tüketilerek tek başına zayıflamaya etki sağlamaz. Ancak bir diyetle buna yardımcı olabilir. Daha az yemenizi ve diyeti sürdürmenizi sağlayıcı etkileri var. Yemek önceki ya da sonrasında tokluk hissi vermesi önemli bir etkisidir. Bu sayede,  arada yeme isteği azalıyor ve diğer öğünde daha az yemeyi sağlıyor.

Elma sirkesi zayıflama programında kan şekerini kontrol edebiliyor. Bu sayede tatlı tarzı yiyeceklere olan iştahı azaltıyor. Fazla karbonhidrat alımından sonra içilen elma sirkesi, insülini; %19-34 arasında azaltarak kan şekerinin düşmesini önlüyor. Yemek yerken bir parça ekmek batırılıp alınırsa, kan şekerini %34 azaltıyor. Uyumadan önce 2 yemek kaşığı elma sirkesi açlık kan şekerini, %4’e indiriyor. Oldukça etkili olma nedeniyle diyet esnasında iyi bir yardımcı ek kalori yakıcı ve düzenleyici özelliği taşıyabilmektedir.



Kullanıcı Yorumları

Elma Sirkesi Zayıflatır Mı? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.