Kilodan Hareket Bile Edemiyordu

Gündem kategorisindeki Kilodan Hareket Bile Edemiyordu konusu
Kilodan Hareket Bile Edemiyordu
52 yaşındaki Vance Hinds, fazla kilolarından hareket bile edemiyordu. Çocuklarına kafasına koyduğu şeyi yapabileceklerini kanıtlamak için zayıflama sürecine başladı.

Resim


52 yaşındaki Vance Hids, idari bölge avukatlığı yapıyor ve hayatında hiç sağlıklı bir yaşam sürdüremediğini söylüyor. Ancak bu hiç denemediği anlamına da gelmiyor. Defalarca kilo vermeye ve sağlıklı yaşamaya çalışan Vance, onlarca kilo verip onlarca kilo aldığını söylüyor. "Elbette ilk başlardaki hırsla her şey çok güzel bir şekilde ilerliyor ve birkaç hafta sonraysa motivasyon kayboluyor. Her şey bir anda eski haline dönüyor. Sağlıksız yaşam! "


Resim

Vance, bu kısır döngüden sıkılmış olacak ki tam bir yıl önce, karar veriyor. Ancak bu defa farklı bir detay var. Tüm diyet ve spor yolculuğunu sosyal medyada paylaşmaya başlıyor. Elbette bu durum her şeyi çok daha ciddi bir hale getiriyor. Ama her şeyin arkasındaki asıl itici güç elbette ailesi. Karısı ve 3 güzel çocuğu olan Vance, bu kilolardan kurtulmak zorunda olduğunu ve bunu çocuklarına aklına koydukları şeyi yapabileceklerini kanıtlamak için yaptığını söylüyor. Sadece spor salonuna gitmiyor, profesyonel güreş ve yoga yapıyor. Ayrıca haftada 2 kez su aerobiğine gidiyor, yüzüyor. Artık sağlıksız atıştırmalıkları hayatından çıkarıp sağlıklı bir şekilde besleniyor ve 90 kilo vermeyi başarıyor. 225 kilodan 135 kiloya düşüyor. 



Kullanıcı Yorumları

Kilodan Hareket Bile Edemiyordu konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.