HK Performans Zayıflama Kampı Nedir?

Genel kategorisindeki HK Performans Zayıflama Kampı Nedir? konusu
HK Performans Zayıflama Kampı Nedir? HK Perfomans, Üstün Performans uzmanı Halil Kargulu tarafından 2006 senesinde kurulmuş bir zayıflama kampıdır. Çeşitli aktivitelerin yapıldığı ve alanında uzman kişilerin eğitim verdiği zayıflama kampında oldukça renkli aktiviteler de yer alıyor. Peki HK Performans nedir ve nasıl çalışır gelin beraber inceleyelim.

HK Performans;
Obezitenin sağlık problemi olmasından ziyade sosyal ve psikolojik yıkımları beraberinde getiren, uzman kontrolünde yenilmesi gereken bir hastalık olduğunu benimser ve bu doğrultuda hizmet vermeyi amaçlar. İnsanların her geçen yıl daha fazla kilo almasına neden olacak önyargıları ve yaşam tarzını ortadan kaldırmak için çalışmalar yapar. HK Performas çeşitli yaşam tarzlarını benimseyen, farklı yaşantılara sahip kişilerin daha sağlıklı bir hayat geçirmesi için çalışır. Kısacası HK Performans Zayıflama Kampı "Sağlık Hareketi” olarak kendini adlandıran bir sosyal topluluktur.


Resim>



HK Performans Aktiviteleri

-At Binme
- ATV Kullanma
- Jeep Safari
- Paraşüt
- Rafting
- Su Sporları
- Trekking
- Paintball benzeri doğada yapılan aktiviteler yer alır. Doğa ve sağlıklı yaşamın birleşmesi ile daha fit bir görünüme sahip olmak HK Performans ile mümkün olacaktır. Kurulduğu günden bu yana 3810 kişi zayıflatmış olan ekip, spor ve eğlenceyi benimseyen bir anlayışa sahiptir.

Türkiye’nin her yerinden ve neredeyse tüm dünyadan insanların buluştuğu kampta zayıflama aktiviteleri yer alır. Kampa farklı alanlardan her yaşta insan katılabilirken katılım türleri şu şekildedir;
Arınma detoks programları
Yatılı Kamp programları
ve bunların yanı sıra zayıflamaya destek ürünler ile zayıflama önerileri bulunur.

Zayıflama Kampı Nedir?

Zayıflama kampları çok uzun yıllardır dilimizde kendisine yer bulsa da son dönemde birçok kişi tarafından profesyonel bir şekilde uygulanmakta ve ciddi bir şekilde verim alınmaktadır. 21 gün kadar kısa süreler içerisinde kilo vermek ve verilen kilonun kalıcı olması zayıflama kampları sayesinde mümkündür. Bu kamplar fazla kilolar ile başı dertte olan kişilerin belirli bir süre bir alanda kamp yaptıkları ve buradaki eğitimli kişiler tarafından yönlendirilerek kilolarından kurtuldukları bir oluşumdur. Çok sayıda kişi bir arada hareket ederek fazla kilolarından kısa süre içerisinde kurtulur ve sonrasında normal hayatlarına geri dönerler. Kilolarından kurtulan kişiler, zayıflama kampları sayesinde daha hafif hissetmeye başladıklarını belirtmiştir.



Kullanıcı Yorumları

HK Performans Zayıflama Kampı Nedir? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.