Elma Sirkesinin Faydası Ve Zararları Nelerdir? Zayıflatır Mı?

Genel kategorisindeki Elma Sirkesinin Faydası Ve Zararları Nelerdir? Zayıflatır Mı? konusu
Elma Sirkesinin Faydası Ve Zararları Nelerdir? Zayıflatır Mı? Zayıflama yollarının en doğal olanlarından biri elma sirkesi ile zayıflama olarak bilinir. Elma sirkesi doğal bir zayıflama yöntemi olarak kullanılsa da uzmanlar tarafından sağlık sorunları yaşayan kişilere önerilmez. Peki elma sirkesinin fayda ve zararları ile birlikte zayıflama üzerinde ki etkisi nedir derseniz yazımız sizin için derlendi.

Elma Sirkesi Faydaları
1- Elma sirkesi zayıflama üzerinde etkisinin olmasının yanı sıra vücutta bulunan bakterilerin ölmesine yardım eder. Toksinlerden arınmaya ve özellikle kış aylarında hastalıklardan korunmaya yardımcıdır.
2- Cildin sivilce akne ve diğer sorunlardan kurtulması üzerinde etkilidir. İsterseniz cildiniz üzerine pamuk yardımı ile uygulayabilir, isterseniz daha çok sirke tüketmeye özen gösterebilirsiniz.
3- Sağlık üzerinde etkili olan sirke mide sorunları olmayan kişiler tarafından mutlaka tüketilmelidir. Sirke ile kan şekerini düzenlemek ve diyabetle savaşmak mümkündür. Kan şekerinin dengelenmesi ile beraber kilo sorunu da kolay bir şekilde ortadan kalkacaktır.
4- Tokluk hissi sağlamaya yardımcı olan sirke günde en az 300 kalori daha az alınmasına yardımcıdır. Göbek ve bel çevresindeki yağların yakılmasını sağlar. Tek başına büyük bir mucize sayılmasa da yapılan diyetlere sirke eklemek, kilo vermede yardımcımız olacaktır.
5- Önemi diğer özelliklerinden biri de sirkenin dişler üzerinde etkisi olmasıdır. Dişlerimiz haftada bir kere sirke ile fırçalamak daha beyaz dişlere sahip olmamıza yardım eder.

Elma Sirkesinin Zararları
Elma sirkesinin kanıtlanmış, herkeste etki edecek zararları yoktur. Elma sirkesi ile beraber bir ilaç kullanmak durumunda olan kişilerin doktoruna danışması tavsiye edilir. Aynı zamanda gastrit sorunu olan kişiler tarafından elma sirkesi kullanmak ağrılara neden olabilecektir. Ancak bu zararlar sadece elma sirkesi ile zayıflamak isteyenler için değil, tüm alternatif zayıflama yöntemlerini deneyenler içinde geçerlidir.

Elma Sirkesi Zayıflatır Mı?
Elma sirkesi ile zayıflamak için yemeklerden yarım saat kadar önce bir çay bardağı kadar hazırladığınız karışımdan içmelisiniz. Mide sorunu yaşarsanız yemeklerden sonra için. Zayıflama hızını artırmak için haftada 3-4 kez ve günde de sabah öğle akşam olmak üzere her birinde 15 dakikalık zayıflama hareketleri yapmanız faydalı olacaktır.  Elma sirkesi kürü uygularken gün içerisinde yeteri kadar su içmek, hem vücuttan toksin ve ödem atıcı etki yapacak hem de bağışıklık sistemini güçlendirecektir. 



Kullanıcı Yorumları

Elma Sirkesinin Faydası Ve Zararları Nelerdir? Zayıflatır Mı? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.