Elma Sirkesi İle Zayıflama

Genel kategorisindeki Elma Sirkesi İle Zayıflama konusu
Elma Sirkesi İle Zayıflama

Elma sirkesi ile zayıflanır mı? Bu soruyu kilo vermek isteyen herkes duymuştur ve çoğu kişi de uygulamıştır eminim. İyi bir zayıflama kürü olduğu bilinmektedir. Elma sirkesinin insan sağlığına inanılmaz faydaları olduğu gibi zayıflatma etkisi de vardır. Elma sirkesi, içeriğindeki enzimler ve doğal maddeler sayesinde tam bir şifa kaynağıdır adeta.

Elma sirkesinin zayıflatma etkisi iştahı kesmesi ve metabolizma hızını artırması iile ön plana çıkmaktadır. Elma sirkesi hem vücutta bulunan faydasız toksinlerin ve eğer varsa ödemin atılmasını sağlayarak hücrelere daha fazla oksijen gitmesine yardımcı olurken, hem de damarları açılmasını sağlamaktadır. Yani, fazla kilolara neden olan ödemi söktürerek zayıflamaya yardımcı olmaktadır.

Elma sirkesinin zayıflamaya yardımcı olan bir diğer etkisi de kan şekerinin düşmesini engellemesidir. Genellikle akşam yemeğini yedikten sonra artan kan şekeri belli bir zaman sonra aniden düşmeye başlar. Kan şekeri düştükçe de kişi tatlılara yönelir. İşte elma sirkesi kan şekerindeki dalgalanmalarının önüne geçerek. Tatlı krizine yenik düşmenizi engelleyerek kilo almanızı da önlemiş olur.

Elma Sirkesi Kürü Nasıl Hazırlanır?

Elma Sirkesi kürünü hazırlamak için; ilk olarak 2 tatlı kaşığı elma sirkesini bir bardak suyun içine veya bir bardak papatya çayının içine döküyoruz. Arzuya göre bu karışıma bal da eklenebilir. Bu elma sirkesi kürü, güzelce karıştırıldıktan sonra, zayıflamak için kullanıma hazırdır.

Elma sirkesi ile zayıflamak için hazırladığınız bu karşımdan yemeklerden 30 dakika kadar önce bir çay bardağı kadar içmelisiniz. Ancak mide rahatsızlığınız varsa yemeklerden sonra içmenizde fayda var. Elma sirkesi ile birlikte, en az haftada 3 kez zayıflama hareketleri yapmanız ya da hiç değilse yürüyüş yapmanız kilo vermenizi hızlandıracaktır.

Elma sirkesi karışımını kullandığınız zaman diliminde gün içerisinde yeteri kadar su içmek de çok önemlidir. Böylece bu kür, hem vücuttan toksinlri ve ödemi atıcı etki yapmış olacak, hem de bağışıklık sistemini kuvvetlendirecektir. Ayrıca elma sirkesi, size enerji vererek yorgunluğunuzu ve halsizliğinizi alır. Böylece daha çok spor yaparak kilo verme sürecini hızlandırmış olursunuz.

Öte yandan elma sirkesi karışımı ile birlikte uygulanacak basit bir diyet listesi, sizin kalıcı olarak zayıflayabilme şansınızı artıracaktır.




Kullanıcı Yorumları

Elma Sirkesi İle Zayıflama konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.