Çok Spor Çok Kilo

Diyet Hataları kategorisindeki Çok Spor Çok Kilo konusu
Çok Spor Çok Kilo

Diyet sırasında yapılan en büyük hatalardan biri ne kadar aç kalırsak o kadar kilo vereceğimiz veya ne kadar spor yaparsak o kadar kısa sürede zayıflayacağımız anlayışıdır. Oysa uzun süre aç kalmanın veya çok spor yapmanın kilo verme üzerinde olumlu bir etkisi olmayacaktır. Çok spor yaparsam çok kilo veririm anlayışı sadece diyet sırasında yapılan hataların başında gelen bir yanlış anlayıştır.

Çok spor yaparsam çok kilo veririm ve verdiğim kilo yağdan olur düşüncesi ile saatlerini spor salonlarında harcayan bireyler, uzmanların en sık karşılaştıkları vakalardır. Ancak uzun süre spor yapmak yerine, bedenimize uygun ve uyguladığımız diyet listesi ile ters düşmeyecek bir egzersiz programı ile kilo vermemiz yeterli olacaktır.

Kilo vermenin ötesinde spor ve egzersiz daha sağlıklı bir yaşam için yapılmalıdır. Sadece diyet sırasında değil, sağlıklı bir yaşam geçirmek için ömrümüzün her alanında diyet yapmak bizim için oldukça yeterli ve etkili olacaktır.




Kullanıcı Yorumları

Çok Spor Çok Kilo konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.