İncir Kürü İle Zayıflama Ve İncirin Zayıflama Üzerindeki Etkileri

Genel kategorisindeki İncir Kürü İle Zayıflama Ve İncirin Zayıflama Üzerindeki Etkileri konusu
İncir Kürü İle Zayıflama Ve İncirin Zayıflama Üzerindeki Etkileri

100 Gram |  İncir | 80 Kalori

Fazla kilolarından şikâyetçi olanların zaman içerisinde doğal yollarla beslenme şeklini tercih ettikleri zamanla fark edilen bir gerçektir. Özellikle alanında uzman kişiler tarafından destek alınıyor ve profesyonel bir diyet tercih ediliyorsa diyet sırasında ara öğünler ve daha hafif yiyecekler tüketmek zorunlu oluyor. Diyetin önemli yardımcılarından incir ve incirin zayıflama üzerinde ki etkileri ve bir zayıflama alternatifi incir kürü hakkında merak edilenler ise yazımızda cevap buluyor.

İNCİR

Lezzetli ve bir o kadar da tatlı olan incir insanlık tarihi boyunca tüketilen meyvelerden biridir. Kuru ve taze hali ile oldukça sevilen incir 7’den 70’e herkesin aradığı lezzetler arasında. Sevildiği kadar lezzetli olmasının yanı sıra incir, faydaları saymakla bitmeyen özelliklere sahip bir yapıdadır. İncir zayıflamaya yardım eden 100 gramında sadece 80 kalori bulunan son derece zayıflatıcı özellikte bir yapıdadır. Aynı zamanda incir kan yapar. Kadınlarda yumurtlamayı erkekler de sperm oranını yükseltir. Bu yönü ile hamile kalmanıza yardımcı olur. Hamilelikten sonra sütün artmasına olanak sağlar. Zayıflama üzerinde oldukça etili olan incir aynı zamanda bronşite ve öksürüğe de iyi gelir. Daha sağlıklı ve daha fit bir vücuda sahip olmanızı sağlayacak incir, vücut direncini arttırır ve hücre gelişmesine yardım eder.

İNCİR KÜRÜ

İncir kürü zayıflamanıza
yardım etmenin yanı sıra hamile kalmanızı kolaylaştıracak bir kürdür. Hazırlaması da kolay olan incir kürü vücudunuzun kan yapmasına da yardım edecektir. Zayıflama üzerinde ve çocuk isteyen kişiler de etkili olan incir kürü aşağıda belirtilen şekilde hazırlanmalı ve tüketilmelidir;

Malzemeler;

yarım litre su
8-10 adet kuru incir

Hazırlanışı;

8-10 adet incir küçük parçalara ayrılır ve yarım litre kaynar halde ki su içine atılıp 30 dakika kadar bekletilir. Bekledikten sonra süzülen incirler tekrar kaynatılır ve incirin suyu içilir. 21 gün boyunca günde 3 defa tekrarlanacak incir kürü zayıflamanıza yardım etmenin yanı sıra hamile kalmanıza da yardım edecektir. Günlük fosfor ihtiyacının da neredeyse tamamını almanıza yardım edecek incir kürü oldukça faydalı incirin kilo verme üzerindeki etkisidir.




Kullanıcı Yorumları

İncir Kürü İle Zayıflama Ve İncirin Zayıflama Üzerindeki Etkileri konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.