Zayıflama Önerileri

Genel kategorisindeki Zayıflama Önerileri konusu
Zayıflama Önerileri

Zayıflamayı düşünen arkadaşlara birkaç önerim olacak…

Aslında önemli olan sağlıklı zayıflamaktır. Çünkü sağlıklı zayıflamayı düşünen bir kişi, zayıflama işini zamana yayarak yapmış olacaktır. Zamana yayılan bir zayıflama kişiye ani değişimler yaşatmaz. Katı kurallar içerisinde sürekli açlık çekmez, zayıflama yolunda yorgun düşmez. Söz konusu zayıflama düşüncesiyse, formül gayet açıktır. Gün içinde aldığınız kalori miktarı, harcadığınız kaloriden az ise zayıflamaya başlarız. Bunun için zayıflama sitelerinde besinlerin kalori değerleri hakkında bilgi verilmektedir. Zayıflamak istiyorum diyenler yatmadan önce kesinlikle yemek yememeleri gerekir. Çevremizdeki kilolu insanlara baktığımızda bu durumu göz ardı ettiklerini görürsünüz. Özellikle su tüketimi zayıflamak adına en önemli unsurdur diyebilirim. Zayıflamanın kısa formülü: az kalori, yemek yeme zamanı, yeterli su tüketimi

KALICI ZAYIFLAMAYI BAŞARABİLMEK…

Genel olarak yapabileceğim birkaç öneri daha bulunuyor. Bunların başında şeker tüketimi gelmektedir. Şeker zayıflamanın en önemli düşmanıdır. Kalıcı zayıflama sağlamak istiyorsanız şeker kullanımını azaltın hatta hayatınızdan çıkarın. Sebze ve meyvelerde size yetecek kadar şeker vardır.

Bir Diğer önerim tuz tüketimini üzerinedir. Tuzun zararlarını saymakla bitiremeyiz. Zayıflamak isteyen arkadaşların dikkatini çekeceğini düşünüyorum bu kısmın. Tuz suyu vücutta tutar. Bu da kişilerin kilolu görünmesine neden olur. Bu durumun zayıflamak isteyen arkadaşların pek hoşuna gideceğini sanmıyorum. Sık Sık yemek yemenin zayıflamaya pek katkısı olduğunu sanmıyorum. Hatta bunun sağlıklı zayıflama konularında çok sık görüyorum. Doğru bilinen yanlış olarak düşünüyorum. Acıkmadan yemek yemeyin.  Bir de yemekten doymadan kalkmasını bilmek lazım. Bunları yaşamın bir parçası haline getirirseniz Kalıcı, sağlıklı zayıflama farkında olmadan kendiliğinden olacaktır.

Öğün aralarında atıştırmak zayıflamanın en büyük düşmanıdır. Alışkanlıklarımızdan biraz fedakârlık yapmamız gerekiyor. Hatta alışkanlıklarımızın yerine başka bir şeyler koyarak işimizi kolaylaştırabiliriz. Örneğin; film izlerken kola yerine daha sağlıklı içecekler tüketebiliriz. Cips gibi zararlı yiyecekler yerine patlamış mısır gibi yiyecekler tüketirsek zayıflama mücadelemize katkıda bulunabiliriz.

Gün içinde aniden kendinizi aç hissedebilirsiniz. Böyle bi durumda hemen bir şeyler yiyerek bastırılmasını tavsiye etmiyorum. Böyle açlık krizlerinde önceliğiniz bir bardak su içmek olmalıdır. Bunu alışkanlık haline getirirseniz kendiliğinden gelen sağlıklı zayıflamanın mutluluğunu yaşamak size kalacaktır.

 

 




Kullanıcı Yorumları

Zayıflama Önerileri konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.