PİLATES İLE ZAYIFLAMAK MÜMKÜN MÜ?

Genel kategorisindeki PİLATES İLE ZAYIFLAMAK MÜMKÜN MÜ? konusu
PİLATES İLE ZAYIFLAMAK MÜMKÜN MÜ?

PİLATES İLE ZAYIFLAMAK MÜMKÜN MÜ?

Yazın yaklaşması ile birlikte kışın alınan kilolar vermeye çalışıyor. Kilo vermek için farklı yöntemler deneyenler pilates ile zayıflamanın yollarını aramakta. Peki pilates ile zayıflamak mümkün mü? Gelin inceleyelim.

Spor ile sağlıklı beslenmenin zayıflamada püf nokta olduğunun farkındayızdır. Peki hangi spor zayıflamak için daha önemlidir bu kişinin vücut yapısına ve fiziki özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Pilates, vücudu şekillendirmeye ve kasları güçlendirmeye yarayan bir spor çeşididir. Pilates ile ağır kardiyo antremanlarında olduğu gibi çok kalori yakılmaz. Çünkü enerji çok harcanan bir spor çeşidi olmadığından kilo vermeyi hızlandıran bir egzersiz olsa da direk olarak zayıflamaya etkili bir egzersiz değildir.

Pilatesin direk olarak zayıflamaya etkisi olmasa da etkili bir kardiyo egzersizi ile desteklenerek hem şekilli bir vücuda hem de istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz. Özetle pilates tek başına zayıflatmaz ancak başka şekilde desteklenirse etkili bir zayıflama yöntemidir denebilir.

Pilates hem vücudu şekillendirirken aynı zamanda insanı stresten uzaklaştırmaya yarar. Egzersiz yapmak insanı stresten uzaklaştırır ve kişiye mutluluk hormonu sağlar. Pilates yaparken hareketlerin doğru ve düzgün şekilde yapılması da oldukça önemlidir. Çünkü yanlış yapılacak hareketler sakatlığa ve yaralanmalara yol açabilir.

Zayıflamak içim pilates yapacaksanız bunu diyet ya da sağlıklı beslenme ile desteklemeyi unutmamalısınız. Diyet ile desteklenen pilates kişinin daha hızlı kalori yakmasına ve daha etkili kilo vermesine sebep olacaktır.




Kullanıcı Yorumları

PİLATES İLE ZAYIFLAMAK MÜMKÜN MÜ? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.