Nur Yerlitaş Nasıl Zayıfladı ?

Yerli Ünlüler kategorisindeki Nur Yerlitaş Nasıl Zayıfladı ? konusu
Nur Yerlitaş Nasıl Zayıfladı ?
Uzun süre yer aldığı programın bitmesi ile ekranlardan uzak kalan Nur Yerlitaş, geçtiğimiz günlerde kameraların zayıf hali ile dikkatini çekti. Zayıfladığı ve oldukça formda bir hayata kavuştuğu gözlerden kaçmayan ismin kaç kilo verdiği ise merak konusu oldu.

Merve Boluğur’un kendi adını verdiği markasının tanıtımında kameralara yakalanan isim, mide ameliyatı olmadan kilo verdiğini dile getirdi. İnstagramda da zayıf hali ile sık sık görülen isim, bu kadar kilo vermesinin nedeni sağlıklı beslenmeye bağladı.

Resim

 Geçtiğimiz yıl gıdı toplatma operasyonu geçiren ve yüzü olduğundan küçük görünen ismin, verdiği kilolar sonrası iyice zayıf bir bedene kavuştuğu gözlerden kaçmadı

"Standartların önünde bir kilom vardı. O kiloyu 11 aya böldüm. Mide küçültme falan ameliyatı olmadım. Olsam söylerdim. Çok düzenli bir diyet yaptım, hiç kendimi yormadan. Sonra baktım midem küçüldü. Porsiyonlarım önce yarıya, sonra çeyreğe indi" şeklinde konuştu.







Kullanıcı Yorumları

Nur Yerlitaş Nasıl Zayıfladı ? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.