Dünyanın En Çirkin Geliniydi

Sıradışı kategorisindeki Dünyanın En Çirkin Geliniydi konusu
Dünyanın En Çirkin Geliniydi

Yıllardan beri herkes ona "dünyanın en çirkin gelini" dedi. Bu fotoğraflar sürekli olarak paylaşıldı. Sürekli içeriği komik olan haberlerde yer alan bu fotoğrafların sonucunda o kadın bambaşka biri oldu.

Resim


Çiftin uyumsuzluğunu dile getirenler onları dalga konusu haline getirdiler. Bu fotoğrafların altına pek çok insan en iyimser haliyle kilolu ve çirkin gelin şeklinde yorumlarda bulundular. Onun bu hassas konusu yıllar boyunca sosyal medyada dalga konusu haline getirildi. Çirkinliği ile gündeme gelen kadın, her geçen daha fazla üzülüyor ancak bu üzüntüsünü içinde yaşıyordu. Bir gün geldi ve yorumları kafaya takmamayı öğrendi.


Resim


Kilolu halinin fotoğraflarını yükleyen kadın herkese bir hayat dersi vermek istiyordu. Bir azimle kilo vermeyi başaran genç kadının yeni hali herkesi çok şaşırtmıştı. Şimdiler bir çocuk annesi olan genç kadın, sıkı diyetler yaptı, ameliyat geçirdi. Saçlarını değiştirdi, dişlerini yaptırdı, egzersizlerini arttırdı. Dünyanın en çirkin geliniydi ama şimdi değişerek bambaşka biri oldu.

 

Resim




Kullanıcı Yorumları

Dünyanın En Çirkin Geliniydi konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.