Gebelikte Kaç Kilo Alırız ?

Genel kategorisindeki Gebelikte Kaç Kilo Alırız ? konusu
Gebelikte Kaç Kilo Alırız ?

Gebelik döneminde takipler hafta bazında yapılır, bu yüzden bende kilo artış durumunu hafta bazında anlatmak istiyorum. İlk 12 hafta yani ilk 3 ay gebelikte kilo artışının olmasını istemeyiz, bu 38-40 haftalık bir süreçtir. İlk 12 haftadan, 38-40. haftaya kadar arada kalan 6 aylık süreç için bir ayda ortalama 1 ile 2 kilo alınması normal bir durumdur. Bu ideal kiloda gebeliğe başlayan bir anne için geçerlidir. Yani ortalama 6 ile 12 kilo arasında bir kilo alımı uygundur, fakat ideal kilonun çok üzerinde başlayan gebeliklerde kiloda aynı kalmak, hatta bebek miadında büyürken annenin yağları yakması da gayet mümkündür. Ya da ideal kilosunda düşük bir kiloyla gebeliğe başlayan bir gebede de 6 ile 12 kilodan daha fazla kilo almak mümkündür. Yine kişiye özel düzenlenen programlarla, gebelik takibiyle kilo artış oranı düzenlenebilir.
Uzmanımızın videosunu izlemek için tıklayınız.
https://www.e-zayiflama.com/video-izle/gebelikte-kac-kilo-aliriz

GEBELİK SONRASI KİLOLAR NASIL VERİLMELİ?

Gebelik sonrasında anne bir emzirme dönemine giriyor ve bu dönemde annenin vücudu süt yaptığı için birçok yetişkin bayana nazaran metabolizması çok daha hızlı çalışıyor ve bu annenin büyük bir avantajıdır. Bir diğeri emziren bir bayan diyetisyene geldiğinde ne kadar ne yersem kaliteli, devamlı, kıvamlı, iyi sütüm olur ve aynı zamanda yağlarımı yakarım gibi bu konulara yönelik özel bir program oluşturulur. Bu diyet programı herhangi bir zayıflama programından oldukça farklıdır. Yani emziren bir bayan aslına bakarsak hiç çekinmeden bir diyetisyene başvurabilir, çünkü zaten hem süte iyi gelecek, hem de yağları yakacak bir program onu karşılayacaktır.

Uzmanımızın videosunu izlemek için tıklayınız.
https://www.e-zayiflama.com/video-izle/gebelik-sonrasi-kilolar-nasil-verilmeli

Uzman Diyetisyen: Elif Naz Duman




Kullanıcı Yorumları

Gebelikte Kaç Kilo Alırız ? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.