Evde Zayıflamak İçin Ne Yapılır?

Genel kategorisindeki Evde Zayıflamak İçin Ne Yapılır? konusu
Evde Zayıflamak İçin Ne Yapılır? Zayıflamaksağlıklı yaşamın kapılarını açan en önemli unsurlardan biridir. Eski zamanlardan beri birçok kişinin dilinden devamlı duyduğumuz tek kelime, kilo tüm hastalıkların kapısını açar oluyor. Peki sağlıklı bir yaşam ve daha zayıf bir bedene kavuşmak için ne yapmak gerekir sorularının basit bir açıklaması bulunuyor. Evde zayıflamak için ne yapılır sorusu hepimizin aklına gelirken,evde zayıflamak gerçekten mümkündür.

Resim

Evde Zayıflamanın Yolları
- Buzdolabı tüm evlerin vazgeçilmez parçası. Hal böyle olunca buzdolaplarını tıka basa doldurmak da kaçınılmaz oluyor. Dolan dolaplar içerisinde sağlıklı bir çok besin bulunurken, her zaman full sağlıklı bir dolaba sahip olmak mümkün olmayabiliyor. Eğer yememek ve evde kendi çabalarınızla zayıflamak istiyorsanız, buzdolabınızı zararlı yiyeceklerden uzak tutun. Hatta çoğu evde bulunan ve abur cubur dolabı olarak adlandırılan dolabınızı tamamen boş bırakın.

- Evde yediğiniz meyvelerin kabuklarını atmayın. Bu meyveler ile kendi detoks suyunuzu kendiniz hazırlayabilirsiniz. Hem de hiçbir şeye ihtiyaç duymadan. Sadece sürahinizden bulunan suyun içerisinde akşamdan portakal kabuğu, muz kabuğu, salatalık kabuğu ve benzer tüm meyve ve sebzelerin kabuklarını doldurun. Mis gibi detoksluk müthiş sular hazırladınız afiyet olsun. Evde zayıflamanın keyfini sürebilirsiniz.

-Yeşil çay evde, ofiste, diyetisyenle veya yalnız, egzersizle veya egzersiz olmadan yaptığımız tüm diyetlerin temelinde olmalı. Yeşil çayı hayat anlayışınız haline getirin. Yeşil çay olmadan diyet yapmayın ve zayıflamaya çalışmayın. Çünkü zayıflayamaz ya da beklediğinizden az zayıflar ve moralinizi bozarsınız. Günde 3 bardak yeşil çay içmeli ve vücudun kalori yakma hızını arttırmalısınız.

-Geç saatlerde yemek yemek kilo almanıza neden olmaz. Akşam yemeğini azaltmalı ve hatta hiç yememelisiniz diyenlerin aksine mutlaka akşam yemeğinizi yiyin. Ancak akşam yemeklerinden sonra en az 3 saat uyumayın. Mesela akşam yemeğinizi saat 7 de yiyorsanız ve uykuya 11 gibi geçiyorsanız kilo almanıza neden olmaz. Ancak uykudan kalkıp yemek, yiyip tekrar yatmak, gece saat 2de 3 de yemek kilo almanıza neden olur. Evde kilo vermek istiyorsanız yemek saatlerinize dikkat edin.

- Son zamanlarda çevremizden ve medyadan duyduğumuz şeylerden biri de düzenli uyumanın kilo vermeye etki etmesi. Özellikle ev kadınlarının uyku düzeni pek olmaz. Eğer evde zayıflamak istiyorsanız ve zamanınızın çoğunu evde geçiriyorsanız, uyku düzeninize dikkat edin. Akşam erken yatın ve sabah erken kalkın. Günde en az 8 saat uyumaya dikkat edin ve her gün aynı saatlerde uyuyun.

- Çalışıyorsanız çalıştığınız ofis içerisinde, zamanınız evde geçiyorsa evde daha çok hareket etmeye özen gösterin. Bu unsurları yerine getirdiğiniz zaman diyetisyene gerek kalmadan evde kolayca zayıflayabilirsiniz.



Kullanıcı Yorumları

Evde Zayıflamak İçin Ne Yapılır? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.