Doğal Ve Sağlıklı Besin Hindistan Cevizi

Genel kategorisindeki Doğal Ve Sağlıklı Besin Hindistan Cevizi konusu
Doğal Ve Sağlıklı Besin Hindistan Cevizi

100 Gram | Hindistan Cevizi | 525 Kalori

Doğal ve sağlıklı besinler arasında ilk sırayı birincilik ile çeken besinlerden biri Hindistan cevizidir diyebiliriz. Özellikle Hindistan da her türlü hastalığın tedavisinde sıkça kullanılan Hindistan cevizi adında anlaşılacağı üzere Hindistan kaynaklı bir bitkidir. Portakaldan daha büyük ve daha sert bir yapıya sahip olan doğal ve sağlıklı besin Hindistan cevizi içerisinde süte benzer bir sıvı bulunur ve bu sıvı oldukça faydalı ve her derde deva bir sıvıdır.

Hindistan Cevizi Neden Faydalı

Hindistan’da çok eski çağlardan beri tıbbi tedavilerde kullanılan Hindistan cevizi ve yağı oldukça etkili bir bitkidir. Özellikle A,B ve C vitamini bakımından zengin olan Hindistan cevizi günlük C vitamini ihtiyacımızın tamamını karşılamaktadır. Mide hastalıklarının tamamının tedavisinde kullanılan Hindistan cevizi özellikle reflü tedavisinde etkili bir çözüm yoludur. Böbrek taşları ve kumların düşmesine yardım eden Hindistan cevizi, mide ağrılarını hafifletir. Ağız kokusunun giderilmesinde Hindistan cevizi oldukça etkilidir. Kan dolaşımını hızlandıran ve midedeki asit problemini dengeleyen Hindistan cevizi rahatlatıcı ve etkili bir bitkidir.

Hindistan Cevizi İle Zayıflamak

Zayıflamak için birden fazla ve farklı yol deneyen Hindistan cevizi diyet sırasında size çok yardımcı olacaktır. İçeriğinde bulunan asitler ile kilo probleminin kalkmasına yardım eden Hindistan cevizi kilo kontrolü sağlamanızı ve sindirim sisteminin hızlanması ile kilo vermenizi olumlu etkiler. 100 gramında 525 kalori bulunan Hindistan cevizi yine de diyet sırasında sıkça başvurulan bir yiyecek olmamalıdır. Fazla tüketimi yağı yapılan her besin ve ot gibi uzun vadede kilo almanıza ve belli bir takım bölgesel sorunların ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Hindistan Cevizi Yağı

Muhteşem kokusu ve etkisi ile Hindistan cevizi yağı saçtan tutun da selülit tedavisine kadar birçok soruna iyi gelen bir yağ türüdür. Hindistan cevizi yağı özellikle kurumuş ve yıpranmış saçlara sürülüp bekletildiği zaman saçın daha sağlıklı ve dinç bir yapıya kavuşmasına yardımcı olacaktır. Cilt sağlığı içinde oldukça etkili olan Hindistan cevizi yağı gözaltı morluklarının tedavi edilmesinde, ciltte bulunan akne ve sivilcelerin yok edilmesinde kullanılır. Aynı zamanda Hindistan cevizi yağı masaj ile beraber bacaklara veya selülitten muzdarip bölgeye uygulandığı zaman selülit sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Aşağıdan yukarı doğru yapılan masaj ile sürülen Hindistan cevizi yağı sizi selülit sıkıntısından ve diğer bölgesel problemlerden kurtaracaktır.

 




Kullanıcı Yorumları

Doğal Ve Sağlıklı Besin Hindistan Cevizi konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.