Detoks Diyeti

Diyet Listeleri kategorisindeki Detoks Diyeti konusu
Detoks Diyeti

Kilo verme isteğinde olanlar veya vücudunda ki toksinlerden arınmak isteyenler için son derece önemli ve sağlıklı bir beslenme şeklidir. Özellikle kilo verme sırasında size oldukça yardımcı olacak ve vücudunuzu kötü toksinlerden arındırıp diyet ve zayıflama sırasında ihtiyacınız olan enerjiyi almanızı sağlayacaktır. Eğer sizde yorgunluk, bitkilik ve çeşitli ağrılar çekiyorsanız detoks diyeti tam size göre olacaktır. sadece 1 hafta sürecek detoks diyeti oldukça sağlıklı ve arındırıcı bir diyet özelliğindedir.

1 HAFTALIK DETOKS

Sadece 1 hafta sürecek, toksinlerden ve fazla kilolardan sağlıkla arınmanızı sağlayacak, enerji vererek diyet sırasında ki kötü günleri geride bırakmanıza yarayacak detoks diyeti sırasında yapmanız ve yemeniz gerekenler şu şekildedir.

Detoks sırasında;

Unlu yiyecekler, sütlü gıda ve içeceklerden uzak durmanız detoks diyetinin ilk şartıdır. Kırmızı et, karbonhidratlı gıdalar, şeker yemek detoks sırasında yasaktır. Onun yerine, organik tavuk, balık, yumurta ve soya peyniri çeşitlerinden güvenle tüketebilirsiniz.

1 hafta sürecek detoks diyeti sırasında çay, kahve ve asitli içeceklerden uzak durmanız gerekir. Bunların yerine her türlü bitkisel çay ve içecek tüketebilirsiniz. 1 hafta sürecek detoks diyeti sırasında tüm gün yanınızda mutlaka 1 litrelik su bulunmalı. En az 1 litre olmak üzere gün içerisinde bol su tüketmelisiniz. Ayrıca su içerisine limon ve tarçın koyarak da tüketmeye devam edebilirsiniz.

1 Haftalık Detoks Diyeti Programı

1 hafta boyunca yiyebileceğiniz gıdalar aşağıda listelenmiştir. Diyet sırasında istediğiniz gıdaları gün değiştirerek yiyebilirsiniz.

Kahvaltı

1 kase yulaf içerisine muz veya soya sütü

1 adet haşlanmış yumurta

Tahıllı ekmek arasına avokado sosu

1 kase soya yoğurdu

şekersiz müsli


Öğlen

Çavdar ya da kepek ekmek

patates salatası (ılık olmalı)

Haşlanmış soğuk sebze salatası

Akşam

Izgarada derisi alınmış tavuk (1 haftada en az 2 kere) veya buharda veya ızgarada pişmiş balık

3 değişik haşlanmış sebze

Soya peynirli esmer pirinç pilavı veya

Barbunya veya yeşil mercimek

Meyveler çiğ sebzeleri haşlanmış tüketmelisiniz

Her sabah kalktığınızda taze hazırladığınız ev yapımı meyve suları içmeli, yediklerinize sadece 1 hafta boyunca ekstra bir gıda eklememelisiniz.

 




Kullanıcı Yorumları

Detoks Diyeti konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.