Cerrahi İşlemsiz 88 Kilo

Sıradışı kategorisindeki Cerrahi İşlemsiz 88 Kilo konusu
Cerrahi İşlemsiz 88 Kilo
İlaç kullanmadan, herhangi bir cerrahi işlem görmeden tam 88 kilo vermeyi başardı. Son hali görenleri şaşırtan isim zayıflama hikayesinden bahsetti. Şaşırtıcı derecede kilo veren ismin nasıl zayıfladığı yakın çevresini şoke etti.


Resim>

 Diyarbakır’da yaşayan isim daha 3 yaşındayken fil hastalığına yakalandı. Yaşamı tamamen altüst olan Gamze Kanik, 230 kiloya kadar ulaştı. İstanbul’a tedavi olmaya gelen Kanik 19 ay boyunca gördüğü tedavi sayesinde 77 kilo verdi. hastalığı nedeniyle ayakkabı giyemez hale gelen ve okulu bırakmak zorunda kalan genç kız, gördüğü tedavi sonrasında hayata yeniden başladı. Yarım bıraktığı eğitimi tamamlamak içinse açık öğretimden tekrar liseye başlama kararı aldı. Verdiği kiloların gitmesinden dolayı büyük mutluluk yaşayan Kanik, tüm hayatını tekrar yaşama kararı aldı.


Yakın çevresi ve ailesinin desteği ile yaşama tutunan Gamze Kanik, sağlığına kavuşacağı günü iple çekti. Hastalandığını öğrenen bir diyetisyen tarafından İstanbul’a davet edilen Kanik ücretsiz olarak zayıflatıldı ve sağlığına kavuşması için 3 aylık tedavi uygulandı. 21 yıl aradan sonra ayakkabı giymenin zevkini süren Kanik mutluyum, hafif hissediyorum açıklamasında bulundu.




Kullanıcı Yorumları

Cerrahi İşlemsiz 88 Kilo konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.