Şükran Ovalı Nasıl Kilo Verdi!

Yerli Ünlüler kategorisindeki Şükran Ovalı Nasıl Kilo Verdi! konusu
Şükran Ovalı Nasıl Kilo Verdi!

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı doğumdan sonra geçen 8 ayın ardından verdiği 30 kilo ile eski görünümüne kavuştu.

Türkiye'nin en güzel oyuncularından biri olan Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı Erkin doğum yapmış ve bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Hamilelik sürecinde aldığı kiloları 8 ayda geri veren başarılı isim, hemcinsleri tarafından da övgü dolu mesajlarla onore edilmişti. Şimdi birçok kadın Şükran Ovalı'nın nasıl zayıflayıp kilo verdiğini araştırıyor.

Kızını uzun süre emziren oyuncu, doğumdan 8 ay sonra eski fit görüntüsüne kavuştu. Ovalı, dün Instagram hesabından mayolu fotoğraflarını da paylaştı. Oyuncunun fotoğraflarına ünlü isimlerde tepkisiz kalamadı. Oyuncu Dolunay Soysert "Ufff" yorumunu yazarken Şebnem Bozoklu da patlama emojisi koydu.


Resim

 

Şükran Ovalı, doğum sonrası kilolarından nasıl kurtulduğu yönündeki sorulara ""Hep bebekleyim, evde kendim bakıyorum, öyle istedim. 30 kilo aldım, hiç önemsemedim ama şimdi verdim. Ben de inanamadım buna ama o kadar çok peşinden koşuyorsun ki bir de emzirdiğim için çabuk gitti fazlalıklar" diyerek cevap vermişti.




Kullanıcı Yorumları

Şükran Ovalı Nasıl Kilo Verdi! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.