Bir Oturuşta 7 Kilo Aldı

Sıradışı kategorisindeki Bir Oturuşta 7 Kilo Aldı konusu
Bir Oturuşta 7 Kilo Aldı
Antalya’da yaşayan 21 yaşındaki Ceren Yılmaz, katıldığı bir yarışmada tam 255 adet çöp şiş yedi. Yarışma sonrası tartıldığında 7 kilo almıştı.

Resim

 Antalya’da üniversite okuyan 21 yaşındaki Ceren Yılmaz sadece 40 kilo. Ancak arkadaşları tarafından çok yemesi ile tanınıyor. Bir et restoranı tarafından düzenlenen yarışmaya katılması için ısrar eden arkadaşları ise yarışmanın sonucuna oldukça şaşırıyor. 23 dakikada 255 adet çöp şiş, 3 bardak ayran, 2 bardak su, 1 tabak salata ve 1 lavaş ekmek yiyen Ceren, yarışma bittiğinde tam 7 kilo aldı.


Resim

 Et restoranı sahibi tarafından restorana olan ilgiyi arttırmak için düzenlenen yarışmanın sonucundan restoran sahibi de oldukça şaşkın. Yarışma düzenlenirken kadınların 200 adet çöp şiş yemesi sonucunda 5 bin liralık telefon, 1 adet çeyrek altın ve 4 ay boyunca ücretsiz yemek vereceğini duyuran restoran erkekler de ise sınırı 301 yapmıştı. 


Resim


Ceren Yılmaz ise restorana gelerek denemek istediğini belirtti. Zayıf görüntüsü nedeni ile yiyemeyeceği düşünülen kızın tartıda kilosuna bakıldı ve 40 olarak belirlendi. Hiç şansı olmadığını düşünen restoran sahibi yine de kıza çöp şişleri hazırladı. Hatta 200 adet yersen sana 4 ay değil 5 ay bedava diye bir söylem de bulundu. Ancak Yılmaz tam 255 adet çöp şiş yiyerek restoran sahibini oldukça şaşırttı. Hem de sadece 23 dakika içinde.




Kullanıcı Yorumları

Bir Oturuşta 7 Kilo Aldı konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.