Genç Kadın Tam 294 Kiloydu!

Sıradışı kategorisindeki Genç Kadın Tam 294 Kiloydu! konusu
Genç Kadın Tam 294 Kiloydu!
Nikki Wester adındaki genç kadın tam 294 kiloydu. Yürümeyi, nefes almayı, oturmayı geçin nefes almak bile onun için yorucu bir işlemdi.

Kararlılık ve azimle kiloların üstesinden gelerek tam 208 kilo vermeyi başardı ve görenleri müthiş değişim ile şaşırttı.2015 yılında kiloları nedeni ile belgesele bile konu olmuştu. Kilolu insanların yaşamlarında karşılaştıkları sıkıntıları anlatan belgesellerde rol alan isimlerin hayatını anlatmıştı. Şimdi ise müthiş değişim görenleri şaşırtıyor. Obez olduğu için kocasının boşadığı kadın 32 yaşında kiloları ile mücadele ediyordu.

Duş bile alamayan, yataktan kalkamayan isim yemek yemenin bağımlılık olduğunu anladığı gün hayatının değiştiğini belirtti. Kilolarından dolayı acı çektiğini, kendinden ve çevresinden nefret ettiğini söyleyen isim" Bağımlılığın beni öldüreceğine kendimi ikna ettiğim an hayatım değişti" dedi. Ameliyat olan ve ameliyatın ardından 93 kilosundan kurtulan isim diyetisyen ve spor hocası eşliğinde 158 kiloya kadar düştü. 158 kiloya geldiğinde vücudunda sarkmalar oluştuğu için vücudundan 25 kilo yağ tabakası alındı.

Şimdilerde 88 kilo olan ve kendi gibi hayata mahkum olan insanlara umut ışığı olan kadın kilo almamak için sıkı bir şekilde sağlıklı yaşama devam edeceğini belirtti. .


Kullanıcı Yorumları

Genç Kadın Tam 294 Kiloydu! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.