Boşanmanın Ardından 31 Kilo

Sıradışı kategorisindeki Boşanmanın Ardından 31 Kilo konusu
Boşanmanın Ardından 31 Kilo
Angela Crickmore evliliğini bitirmenin ardından 31 kilo vererek 82 kilodan 52 kiloya düştü. Yakın çevresinde ve sosyal medyada görenler gözlerine inanamadı. 38 yaşında olan genç kadın eşinin baskısı nedeni ile kilo aldığını düşünüyordu. Boşanmanın ardından 31 kilo verdi ve yeni biri oldu.

 

Resim



 Angela Crickmore eşinden ayrılmasının ardından zayıflama karar aldı. 31 kilo veren kadın hayatının bambaşka bir bpyuta geldiğini ve şimdi kendisini kadın gibi hissettiğini söyledi. 31 kilo vermenin ardından kişisel antrenör olarak hayatına devam etme kararı alan genç kadın, kilo vermek isteyen kadınlara ilham olacak.

 

Resim

 


Kilo vermeye çalışmanın kolay olmadığını özellikle yemek yemeyi seven kişilerin bu konuda çok zorlandığını söyleyen genç kadın, bende kilo vermek için çok uğraştım ama önemli olan yılmamak diyor. Günlük stres, ani gelişen programlar, mevsimlerin bile kiloyu etkilediğini söyleyen güzel kadın kilo vermenizi engelleyen unsurları ortadan kaldırmak için kilolu fotoğraflarınıza bakmanızda fayda var diyor.



Kullanıcı Yorumları

Boşanmanın Ardından 31 Kilo konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.