Kilodan Namaz Kıldıramıyordu!

Sıradışı kategorisindeki Kilodan Namaz Kıldıramıyordu! konusu
Kilodan Namaz Kıldıramıyordu!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde aşırı kilolarından dolayı namaz kıldıramayan imam, tüp mide ameliyatı ile 5 ayda 90 kilo vermeyi başardı. 210 kilodan 120 kiloya düşen imam Yusuf Kaklık, 3 aydır görevini yerine getiremiyor, namaz kıldıramıyordu. Geçirdiği tüp mide ameliyatı sayesinde hayatına ve işine dönebilen imam, açlık hissetmeden kilolarımdan kurtuldum diye konuştu.

Fazla kilolarından şikayetçi olan imam gittiği hastanede süper obezite tanısı ile karşılaştı. Hipertansiyon, uyku apnesi ve KOAH hastalığı da bulunan Kaklık, ameliyattan sonra 90 kilo vererek 120 kiloya kadar düştü ve daha sağlıklı bir yaşam sürmeye başladı.

Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş'ın düzenlediği toplantı da konuşan Kaklık, aşırı kilosu yüzünden cemaate görevini yerine getiremediğini ve namaz kıldıramadığını belirtti. Bu nedenle tüp mide ameliyatını tercih ettiğini belirten Kaklık doğduğu günden beri kilolu olduğunu belirtti. Son 3-4 yıldır daha da kilo aldığını belirterek iş yapamaz halde olduğunu belirtti. Ameliyattan sonra acıktığını bile hissetmeyen Kaklık, son zamanlarda işimi yapabilmenin gururunu yaşıyorum dedi.

İmam olarak devam ettiğini iş hayatında namaz kıldıramadığı için müezzinliğe geçtiğini ancak kiloları yüzünden ezan bile okuyamadığını belirten Kaklık artık güzel ve sağlıklı bir hayatı olduğunu belirtti. Son derece mutlu bir yaşama adım attığını dile getirirken bir daha eski kilosuna dönmemek için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

 




Kullanıcı Yorumları

Kilodan Namaz Kıldıramıyordu! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.