Verdiği Kilolarla Gündeme Oturdu

Sıradışı kategorisindeki Verdiği Kilolarla Gündeme Oturdu konusu
Verdiği Kilolarla Gündeme Oturdu
Amerika’da yaşayan genç kadın, aldatıldığını öğrendi ve 90 kilo vermeyi başardı. İnanılmaz değişimi ise çevreden herkesi şok etti. 

Amerika'nın New Hampshire eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki Erin Gardner adlı kadın, verdiği kilolar bir anda gündeme oturdu. Kilo verme sebebi ise hayli enteresandı. Kocası tarafından aldatıldığını öğrendi ve aldatılma sebebinin fazla kiloları olduğunu düşündü. 

156 kiloya kadar ulaşan genç kadının bir çocuğu da var. Erin'in zayıflama nedeni ise Facebook'tan aldığı bir mesaj. Facebook'ta bir kadın tarafından, 'sevgilin seni benimle aldatıyor' mesajı aldıktan sonra zayıflamaya karar verdi.

Resim

154 kilodan 66 kiloya kadar inen genç kadın daha sonra hayatının aşkıyla karşılaştı. Aldatan sevgilisinden ayrılan ve hayatının aşkı ile tanışan kadın, zayıflama sırrı hakkında verdiği bilgilerle ülke gündemini karıştırdı. 

Dominic Federico ile birlikte ilişki yaşamaya başlayan genç kadın mutluluğu yakaladığını ve çok mutlu olduğunu söylüyor. Eski sevgilisine ise zayıflamasına yardımcı olduğu için teşekkürlerini iletiyor.







Kullanıcı Yorumları

Verdiği Kilolarla Gündeme Oturdu konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.