Gün Geçtikçe Eriyor!

Yerli Ünlüler kategorisindeki Gün Geçtikçe Eriyor! konusu
Gün Geçtikçe Eriyor!

27 yaşındaki güzeller güzeli oyuncu Bestemsu Özdemir, gün geçtikçe zayıflıyor.

Meryem dizisinde sevilen karaktere hayat veren Özdemir, geçtiğimiz günlerde Bebek?te kameralara yakalandı. Her geçen gün zayıfladığı gözlemlenen Bestemsu Özdemir?in zayıflama nedeni sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor.

Diziye başladığı günden bugüne kadar 5 kilo verdiğini ifade eden isim Bestemsu Özdemir, yemek yediğimin halde kilo alamıyorum hasta değilim. Diyette yapmıyorum neden zayıfladığım sorusuna verecek cevabım yok şeklinde açıklama yaptı.

Sevenleri tarafından anoreksiya olduğu düşünülen güzel oyuncu kilo vermek için çaba vermediği halde zayıflayan isimler arasına girerek birçok kişinin ilgisini çekti. Günde 1 en fazla 2 öğün yiyen ancak bu durumu zayıflamak için yapmayan isim, bünyem az yemeye alıştı midem almıyor şeklinde konuştu.

Model olarak kariyerine başlayan ve zaman içerisinde oyunculuğa soyunan başarılı isim, modelliğin ilgisini çekmediğini ve oyunculukta kendisini daha mutlu hissettiğini de sözlerine eklemeyi unutmadı. 




Kullanıcı Yorumları

Gün Geçtikçe Eriyor! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.