Tam 27 Kilo Verdi

Yabancı Ünlüler kategorisindeki Tam 27 Kilo Verdi konusu
Tam 27 Kilo Verdi

Kum saati şeklindeki kıvrımlı hatları ile ünlü rapçi Iggy Azalea, kendini sağlıklı beslenmeye adadı. Kendi hesabından paylaşımlar yapan güzelin incelmiş vücudu gözlerden kaçmadı.


Resim


Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, beslenme alışkanlıklarını değiştirerek karın bölgesindeki yağlardan kurtulmayı başardı. Detoks yapmaya başlayan güzel şarkıcı, pazartesi günü Instagram hesabından paylaşımlar yaptı. 28 yaşındaki şarkıcının evinin mutfağında yaptığı paylaşımlar, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcı, zaman zaman tükettiği besinlere dikkat edip, çoğu zaman pizza aşkı nedeniyle bolca fast food tüketmesiyle tanınıyor.

 


Resim


Son zamanlarda ise kilo alması nedeni ile bedeninden memnun olmayan isim, kilo vermek için detoks yapmaya başladığını belirtti. Kısa sürede karın bölgesindeki yağlardan kurtulan ve kum saati vücudunu ortaya çıkardı. Şimdi daha mutlu ve bedeninden memnun olduğunu belirtti.

 


Resim

 





Kullanıcı Yorumları

Tam 27 Kilo Verdi konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.