Su Diyeti

Diyet Listeleri kategorisindeki Su Diyeti konusu
Su Diyeti

Su diyeti, kiloları ile başı dertte olan kadınlar tarafından sıkça tercih edilen ve kısa süre içerisinde çok kilo verilmesine yardım eden diyetlerin başında gelir. Su diyeti yaparak 10 gün içerisinde 5 kilo verebilir, verdiğiniz kiloları spor ve diyetle destekleyerek daha formda bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Diyet Listesi ve Diyetin Özellikleri
Kalori alınmasını engellemek temeline dayalı olan diğer diyetlerin tam tersine, su diyeti tüketilen besin oranını ve kalori alımını engelleyici bir diyet değildir. Su diyeti yaparken kalori almaya devam edecek ve aynı zamanda kiloda vereceksiniz. Bol miktarda kalori almanız su diyeti sırasında sizi olumsuz yönde etkileyen bir durum olmayacaktır.  Ayrıca su diyetini yapacak olanların, diyet sırasında bir egzersiz programına ihtiyaçları yoktur. Su diyetinin en büyük özelliklerinden biri istediğinizi yiyebilirken bunun yanında zayıflayabilmektir. Yerken zayıflamanın mümkün olduğu muhteşem diyetlerden biri olan su diyetinin detayları şu şekildedir;

Sabah
1 su bardağı ılık limonlu su
1 su bardağı greyfurt ve portakal suyu karışımı
2 dilim ananas
2 kaşık yulaf ezmesi

Ara öğün
1 su bardağı ıhlamur
Melisa ve papatya yaprağı çayı
1 su bardağı ılık su
1 bardak yeşil çay

Öğlen
2 su bardağı su
2 tabak yeşil sebze çorbası
Bol yeşil salata

Ara öğün
5 adet ceviz
yarım ananas
1 bardak zencefil çayı

Akşam
2 su bardağı su
2 tabak mevsim salata
5 değişik adet sebze haşlama

Öğünler de yiyeceğiniz yemeklerin yanı sıra gün içerisinde 3 litre ılık ve limonlu su tüketmeniz önerilir. Bu yolla sindirim sisteminiz çok hızlı çalışacak ve günlük yağ yakma oranınız iki katına çıkacaktır.




Kullanıcı Yorumları

Su Diyeti konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.