Nefes Tekniği İle Zayıflayın!

Genel kategorisindeki Nefes Tekniği İle Zayıflayın! konusu
Nefes Tekniği İle Zayıflayın!
Kilo vermek ve zayıflamak için her gün bir başka yol deneriz. Bu yollar birbirinden farklılık göstermekle beraber genel hatları ile diyet listesi ile sonuçlanan yöntemlerdir. Diyet listelerine bağlı kalmak zor olmakla beraber, herkes için genel bir diyet listesi olması da imkansızdır. Bu nedenle zayıflamak isteyen kişiler uzman desteği almalı ve diyetisyen yardımı ile kilo vermeye odaklanmalıdır. Ancak kendi imkanlarımla kilo vermek istiyorum diyenler için önerimiz, nefes tekniği ile zayıflamak olacaktır. Nefes tekniği ile kolayca zayıflayabilir, sağlıklı bir bedenle uzun bir hayat geçirebilirsiniz.

Nefes Tekniği Nasıl Uygulanır?

Doğru nefes alıp vermek bizim hem ruhumuzu hem de vücudumuzu etkileyebilir. Doğru nefes alarak daha sağlıklı bir yaşam sürmek ve bedenimize yapışmış yağ tabakasından sıyrılmak kolay olacaktır. Yanlış nefes almak panik atağa, strese ve kilo alımına sebep olabilir. Aynı zamanda boş bir şişlik durumu yaşanmasının sebebi de yine nefes alma yanlışlarıdır. Nefes tekniği nasıl uygulanır öğrendikten sonra, nefes tekniğini kullanarak zayıflamak mümkündür.  Bu sebeple eğer sağlıklı bir vücut ve zayıflamak istiyorsanız işte almanız gereken nefes;bunu gün içinde en az 5 kez farklı zamanlarda yapmalısınız.
Burun ve ağız açık bir şekilde olacak 2 dakika boyunca = 1 saniyede 1 nefes alıp vereceksiniz. Daha sonra 1 saniyede 2 nefes alıp verin. Bunu 2 dakika boyunca devam ettirin.
Nefes tekniği ile zayıflama yolunu seçtikten sonra uygulayacağınız bu nefes egzersizleri başlarda başınız dönmesine neden olabilir. Gözleriniz kararabilir, o an bırakın ama yavaş yavaş kendinizi zorlayıp alıştırın.  Her gün iki nefes şeklini de 1 dakika arttırarak denemeniz zaman içerisinde doğru nefes almayı öğrenmenizi sağlar. Bir süre sonra bu egzersizler ortadan kalkacak ve nefes alma şekliniz değişecektir. Değişen nefes ile hayat standardınız artacak aynı zamanda sağlıklı bir bedene kavuşmak hayal olmaktan çıkacaktır. Hatta doğru nefes almak hayattan zevk almanıza yardım edecek ve neşelenmenize yardımcı olacaktır.  
Nefes almayı öğrendikten sonra yediklerinize dikkat etmeniz ardından kilo verme hızınız artar ve yağ yakma hızınız yükselir. Daha kısa süre içerisinde kilo vermekse herkesin hayalidir. Sağlıklı bir yaşam ve daha fit vücut için nefes tekniği ile zayıflayın.




Kullanıcı Yorumları

Nefes Tekniği İle Zayıflayın! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.