Kötü Şakalara Ve Aşağılamalara Maruz Kaldım!

Sıradışı kategorisindeki Kötü Şakalara Ve Aşağılamalara Maruz Kaldım! konusu
Kötü Şakalara Ve Aşağılamalara Maruz Kaldım!
5-6 yaşından beri kiloları ile mücadele eden ve toplum tarafından sürekli olarak mobbing uygulanan Emre Karakaş, geçirdiği mide küçültme operasyonundan sonra 7 ayda 45 kilo verdi. İstanbul’da fotoğrafçılık işi ile uğraşan ve 5-6 yaşından beri kiloları yüzünden sorunlar yaşayan, Emre Karakaş, mide küçültme operasyonundan sonra 7 ayda toplam 45 kilo verdi.

Ameliyat öncesi 115 kilo olan ve operasyon sonrası 70 kiloya düşen Karakaş, vücut yağ kitle endeksini de 43.5'tan 22.5'a düşürdü. Ameliyat öncesi toplum tarafından kötü esprilere ve aşağılamalara maruz kaldığını belirten Emre, kilo verdikten sonra insanların kendisine karşı yaklaşımlarının daha farklı olduğunu belirtti. Kilo vermesindeki nedenlerden bahseden Emre Karakaş, çocukluktan beri kilo probleminin olduğunu söyledi. Karakaş, "27 yaşındayım ve fotoğrafçıyım.

Daha önce 115 kiloydum. Çocukluktan beri kilo problemim vardı. Genetik bir sıkıntı değildi bu kendimden kaynaklanan sorunumdu. Bir sürü başarısız diyet ve spor girişimlerim oldu.

Ortalama bir obezin yaşayabileceği bütün sıkıntıları yaşadım. Bunun sonrasında obezite cerrahisini araştırmaya başladım. Araştırmam sonrasında bir arkadaşım vasıtası ile Aziz hocamla tanıştık. Hocam ile görüştük.

Konu hakkında bana bilgi verdi. Ameliyat olma kararı verdim ve yaklaşık 7 sonra bu ameliyatı oldum” dedi. Vücut yağ kitle endeksinin normal sağlıklı birey seviyesine geldiğini belirten Karakaş, 45 kilo veren bir insanın hayatının tamamen değiştiğini ifade etti. Emre Karakaş, "115 kilo ile diyete girdim ve şu anda 70 kiloyum.

Bir merdiveni çıkmak, tempolu yürümek, koşmak, kilolu bir insan için işkence iken şu anda tam tersi. Bu aktivitelerden şu anda keyif alıyorsunuz. Tabii ki çevresel faktörler çok önemli.” şeklinde konuştu..


Kullanıcı Yorumları

Kötü Şakalara Ve Aşağılamalara Maruz Kaldım! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.