Barbie Bebek Olmak İçin

Sıradışı kategorisindeki Barbie Bebek Olmak İçin konusu
Barbie Bebek Olmak İçin
49 yaşındaki Natalie King, obezlikten dert yanıp Barbie bebekleri çok beğeniyordu. Toplum içine dahi çıkmaya utanan isim Barbie hayranlığı sayesinde hayata tutundu. Yıllardır dert yandığı kiloları vererek bambaşka biri olan ismin son hali gören herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Resim>

 Yıllardır fazla kiloları ile başı dertte olan ve kilo vermek için birbirinden farklı onlarca yol deneyen isim bir türlü başarılı olamamıştı. Sadece 49 yaşında olan ve 100 kilonun üzerinde olarak doktorlar tarafından uyarılan isim, Barbie bebeklere olan hayranlığın sayesinde doktorların veremezsin dedikleri kiloyu vermeyi başardı. Doktorların böyle giderse felç olacağını söylemesi üzerine kilo veren King, ardından çeşitli ameliyatlar geçirerek Barbie bebek görünümüne kavuştu.

 

Resim>

 Hızla kilo veren isim, eski haline dönmekten çok korktuğunu ve dönmemek için elinden geleni yaptığını belirtti. Yeni görüntüsü nedeni ile tepkiler aldığını da ekleyen isim, hayatıma kimse karışamaz ben çok mutluyum hem zayıfladım hem de bebek gibiyim dedi.

 


Resim>

 



 




Kullanıcı Yorumları

Barbie Bebek Olmak İçin konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.