6 Ayda 44 Kilo Verdi!

Sıradışı kategorisindeki 6 Ayda 44 Kilo Verdi! konusu
6 Ayda 44 Kilo Verdi!

Zonguldak' da bulunan özel bir hastanede hemşirelik yapan 22 yaşındaki Abdülkadir İğneci, spor ve diyet yaparak sadece 6 ayda 44 kilo verdi. 127 kilodan 44 kilo vererek 83 kiloya düşen İğneci eskiden tek başına fotoğraf bile çekinmek istemediğini, şuan istediği gibi pozlar verdiğini belirtti. 44 kilo verdikten sonra çok mutlu bir yaşama başlayan Abdülkadir İğneci, kiloları nedeni ile yaşadığı sıkıntılardan bahsetti. Kilolu bir bedenin hayatın her alanında zorluk olduğunu dile getiren İğneci, mide küçültme ameliyatı olmayarak 127 kilo ile diyete başladı. Diyet yaparken aynı zamanda spor da yapan İğneci azmi ve kararlılığı ile 44 kilo vermeyi başardı. Çocukluğundan beri kilolu olan İğneci şu şekilde konuştu;

Hep kendisini kilolu olarak bilen İğneci ideal kiloya ulaşması gerektiğini düşündüğünü belirtti. Diyete başladığında 127 kilo olan İğneci, insan bir şey isterse başaramayacağı şey yoktur diye konuştu. Hayatı boyunca kilolu olan ancak bu zamana kadar 1 defa diyet yaptığını ve başarılı olamadığını belirtti. Düzenli olarak diyet yapmaya karar verdiğinde ise diyetisyenle çalışmaya başladığını dile getirdi. Diyetisyenin verdiği diyet listesinin dışına çıkmamaya özen veren İğneci, 2 ay sonra spor yapmaya başladı. Fitness ve yüzme ile diyetini destekleyen İğneci ilaçsız, takviyesiz ve ameliyatsız çok mutlu bir yaşama adım attığını dile getirdi.

Kilo verme sürecinde en önemli unsurun diyet programından çıkmamak olduğunu belirten İğneci diyet yaparak zayıfladığı için mutlu olduğunu üstüne basarak belirtti. Kilo vermeden önce ameliyat olmayı düşündüğünü ancak diyet yapmaya başlayınca devamı geldiğini söyleyen İğneci kilo vermek isteyen herkese diyet yapmayı tavsiye etti.





Kullanıcı Yorumları

6 Ayda 44 Kilo Verdi! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.