2 Senede 175 Kilo Verdi!

Sıradışı kategorisindeki 2 Senede 175 Kilo Verdi! konusu
2 Senede 175 Kilo Verdi!
Tuvalete bile gidemeyen Hindistanlı Rajani, kiloları ile başı derde girmeye başlayınca zayıflama kararı aldı. Bugüne kadar farklı zayıflama yolları deneyen ama birçoğunda başarılı olamayan isim, 2 senede 175 kilo vererek herkesi şaşırttı.

Resim


Hindistan'da Rajani isimli genç kadının başı kiloları ile dertteydi. Dünyaya noral ağırlıkta gelmiş olmasına rağmen yemek yeme alışkanlığı yüzünden 300 kilonun üzerine çıkmıştı. Seneler içindeki hızlı kilo alışını mide ameliyatları sayesinde vermeyi başaran Rajani, şimdilerde yeni mide ameliyatlarına hazırlanıyor. Rajani'nin doktorların verdiği karar üzerine yapılacak ameliyatlarla 75 kiloya kadar düşmesi bekleniyor.

2 yılda tam 175 kilo veren 44 yaşındaki kadın, daha da zayıflayarak sağlıklı bir görüntüye kavuşmanın hayallerini kuruyor. Daha da zayıflamak isteyen kadın, zayıflayıp serbest bir şekilde dolaştığı günleri hayal ediyor.

Resim

 






Kullanıcı Yorumları

2 Senede 175 Kilo Verdi! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.