Zayıflamak İçin Başladı Dünya 3.Sü Oldu!

Sıradışı kategorisindeki Zayıflamak İçin Başladı Dünya 3.Sü Oldu! konusu
Zayıflamak İçin Başladı Dünya 3.Sü Oldu!

Meksika'da meydana gelen Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda gençler kategorisinde bronz madalya kazanmanın gururunu yaşayan 19 yaşındaki Üzeyir Karakoç, 2020'de Tokyo'da yapılacak Paralimpik Oyunları'nda altın madalyayı hedefliyor.

Kırıkkale Tüm Bedensel Engelliler Kulübü sporcusu Üzeyir, 4 yıl önce zayıflamak için başladığı halter sporunda elde etmiş olduğu başarılarla ulusal takıma kadar yükseldi.

Doğuştan bedensel engelli olduğunu ve yürüyemediğini belirten milli sporcu, "İnsanın engelli de olsa çalışarak başaramayacağı bir şey yok. Bir tek bizlere engel olmasınlar yeter. Günde çift antrenman yaparak çalışmalarıma devam ediyorum. Tüm günüm sporla geçiyor diyebilirim. Türkiye'de düzenlenen şampiyonalarda 2 altın madalya kazanmıştım. Son olarak Meksika'da düzenlenen Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda 125 kilo kaldırarak dünya üçüncüsü oldum." diye konuştu.










Kullanıcı Yorumları

Zayıflamak İçin Başladı Dünya 3.Sü Oldu! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2026 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.