Kitap Sayesinde 40 Kilo Verdi

Sıradışı kategorisindeki Kitap Sayesinde 40 Kilo Verdi konusu
Kitap Sayesinde 40 Kilo Verdi
Afyon'un Sandıklı ilçesinde yaşayan ve 8 yaşından bu yana kitap okuma alışkanlığı olan Ahmet Karapınar, okuduğu kitap sayesinde 5 ayda 40 kilo verdi. Suyun insan vücudu üzerindeki etkilerini ve yararlarını anlatan kitabı okumaya başladığında 130 kilo olan Karapınar, kitaptaki tavsiyelere uyarak, 90 kiloya kadar düştü.

Resim


Sandıklı'ya bağlı Reşadiye köyünde oturan, işçi emeklisi, 3 çocuk ve 5 torun sahibi Ahmet Karapınar, 8 yaşında kitap okumaya başladı. Küçük yaştan beri felsefe, psikoloji ve dini kitaplar okumayan Karapınar'ın yaklaşık 5 ay önce bitirdiği kitap ise hayatını değiştirdi. Suyun insan vücudu üzerindeki etkilerini ve yararlarını anlatan kitabı okumaya başladığında 130 kilo olan Karapınar, kilo vermeye karar verdi. Köyünde çobanlık da yapan Ahmet Karapınar, su içmeyi düzenli hale getirirken, şeker kullanımını azalttı ve yemeğini de düzenli hale getirdi. Hayvanlarını otlatmaya çıktığında da sürekli doğada olan Karapınar, kendince hazırladığı programa ve kitaptaki tavsiyelere uyarak, 90 kiloya kadar düştü.

Resim


Ahmet Karapınar, kitap okumayı sevdiğini ve kitaplardan çok şey öğrendiğini belirterek, "Kendimi bildim bileli kitap okuyorum. 8- 9 yaşlarında okumayı öğrenince kitap okumaya başladım. Yolda giderken gazete falan gördüğümde alır, okurdum. Her gün en az 50 sayfa okumayı planlıyorum. Günde 100 sayfanın üzerinde okuduğum zamanlar da oluyor. 1 senede 50'ye yakın kitap okuyorum. Ağırlıklı olarak felsefe ve dini kitapları tercih ediyorum" dedi.



Kullanıcı Yorumları

Kitap Sayesinde 40 Kilo Verdi konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.