OBEZ KEDİ FORMA KAVUŞTU

Sıradışı kategorisindeki OBEZ KEDİ FORMA KAVUŞTU konusu
OBEZ KEDİ FORMA KAVUŞTU

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya kullanıcıları oldukça şaşırtıcı bir haberle karşı karşıya geldi. Reddit kullanıcısının yan yana paylaştığı kedisinin şişman ve zayıflamış görüntüleri, kısa zamanda sosyal medyanın gündemine oturup kullanıcılar tarafından çok sayıda yorum aldı. Fotoğrafta obez hali ve sonrası görüntülenen kedinin nasıl kilo verdiği, kilo vermek için nasıl bir diyet uyguladığı ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Resim

Sosyal medya ağlarından Reddit'te kedisinin şişman ve zayıf hallerini gösteren bir fotoğrafı paylaşan kişinin gönderisi kısa sürede ilgi odağı haline geldi. Oldukça fazla kilo verdiği görülen kedinin fotoğrafına pek çok yorum yapıldı. Kimi kullanıcılar kedinin kilo vermede gösterdiği azme hayranlığını dile getirirken, kimisi de fotoğrafın gerçek olmadığını savundu.

 

 

Resim

 'Formda' kedi ve sahibi hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

 

"Kedi oldukça sağlıklı gözüküyor. İkinizi de tebrik ederim"

​ ‘Şişkoluktan, fit bir vücuda'

Bazı kullanıcılar ise kedinin gerçekten o kiloları vermediği iddiasında bulunarak, kedinin zayıflamış hali gösteren fotoğrafın, porte modu yardımıyla bir akıllı telofunun kamerası ile çekilmiş olduğunu iddia etti. Oysa gerçekten olan kedinin kilo vererek obezlikten kurtulması. Obez kedi forma kavuştu ve fit bir vücuda sahip olarak daha sağlıklı bir hayata başladı.

Resim

 




Kullanıcı Yorumları

OBEZ KEDİ FORMA KAVUŞTU konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.