YEŞİL ELMA TARÇIN DETOKSU

Genel kategorisindeki YEŞİL ELMA TARÇIN DETOKSU konusu
YEŞİL ELMA TARÇIN DETOKSU

Yeşil Elma Tarçın Detoksu

Metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olan yiyeceklerin başında gelen yeşil elma farklı tariflerle kullanılarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Bu tariflerin en popüleri olan tarçınlı yeşil elma detoksu antioksidan özelliği sayesinde vücuttaki toksinlerin de atılmasına yardımcı oluyor. Yağ yakımını hızlandıran detoks bu çerçevede kilo vermeyi de hızlandırarak ödem oluşumunu da engelliyor.

Yeşil elma detoksunu deneyenler hızlı yağ yakması sayesinde haftada en az iki kilo verilebildiğini belirtiyorlar. Ayda ise altı kiloya kadar zayıflamak mümkün. Yeşil elmanın en az kendisi kadar vitamin ve mineral açısından zengin besinlerle bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkan yeşil elma tarçın detoksu evde kolayca hazırlanıp güvenle tüketilebiliyor.

Malzemeler

Yeşil elma tarçın detoksunun hazırlanabilmesi için aşağıdaki malzemelere ihtiyaç duyuluyor:

·1 tane yeşil elma.

·1 kaşık yeşil çay

·Maydanoz ve limon

·Çubuk tarçın, karanfil

·1 tatlı kaşığı elma sirkesi.

·Zencefil ve 1 lt su.

Nasıl Hazırlanır?

Tencerede kaynatılan 1 litre suya elmalar dilimlenmiş bir şekilde ilave edilir. Daha sonra aynı şekilde dilimlenmiş olan limon, zencefil ve yeşil çay kaynamış suya ilave edilir ve su bir en az 5 dakika daha kaynatılır. Daha sonra kaynayan suya çubuk tarçınlar ve maydanoz yaprakları ilave edilir ve yine en az beş dakika daha kaynatmaya devam edilir. Kaynatma bittikten sonra su süzülür ve elma sirkesi ilave edilir. Bu şekilde hazırlanan detoks rahatlıkla tüketilebilir.

Nasıl Tüketilir?

Yeşil elma tarçın detoksu haftada iki kez uygulanmalıdır. Bir ay boyunca bu şekilde kullanılmaya devam eden detoks bir aydan fazla uygulanmamalıdır. Tok tutma özelliği olan detoksun yemeklerden önce bir bardak tüketilmesi gerekiyor. Bu sayede daha düzenli beslenme imkânı sağlanmış olur.




Kullanıcı Yorumları

YEŞİL ELMA TARÇIN DETOKSU konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.