Ünlü Oyuncu Pelin Öztekin'i Örnek Aldı

Sıradışı kategorisindeki Ünlü Oyuncu Pelin Öztekin'i Örnek Aldı konusu
Ünlü Oyuncu Pelin Öztekin'i Örnek Aldı
Ünlü oyuncu Pelin Öztekin’i örnek alan Edirneli genç kız tüp mide ameliyatı olarak 5 ayda 40 kilo verdi. Tüp mide ameliyatı olmak için kredi çeken genç kız 96 kilodan 50 kiloya kadar düştü.
Antalya’da bulunan özel bir hastanede çalışan ve kiloları ile sorunları olan genç kız, 13 bin TL’ye ameliyat olmak için kredi çekti.

5 ay zayıflama süreci geçiren kız 5 ay boyunca çektiği fotoğraflardan albüm yapmaya karar verdi. 
Akgün midesinin 4’te 3’ünü aldırarak zayıflama sürecine başladı. Ayak numarasının bile 40’dan 37’ye düştüğünü dile getirdi. 3 yıl ödenecek ihtiyaç kredisi ile ameliyat olan genç kız; düğünlerde, partilerde eğlenemediğini istediği kıyafeti giyemediğini ve mağazada en büyük bedenin bile içine giremediğini sözlerine ekledi. Ameliyat sonrası 46 bedenden 36 bedene düşen genç kız, dolabını yenilediğini belirtti.
Obezliğinin çocukluğunda olmadığını, zaman içerisinde hızla kil almaya başladığını ve spor bile yapsa kiloları veremediğini söyleyen Akgün, ameliyat olmak zorundaydım diye konuştu.

Kilolu döneminde bir oturuşta 1 buçuk porsiyon İskender yiyebilen kız canı sıkıldıkça yemek yediğini ve abur cuburdan hiçbir zaman vazgeçemediğini söyledi. Tüp mide ameliyatından memnun olduğunu ve çok fazla kilosu olan herkesin kilo vermek için ameliyat olmasını önerdiğini sözlerine ekleyen genç kız daha sağlıklı bir yaşama merhaba dedi. Kilolu döneminde hiçbir kıyafetinin üzerine uymadığını, en büyük bedeni bile giyemediğini belirten kız, zayıfladıktan sonra en küçük bedenin bile bol gelmesinden şikayet eder hale geldi. Daha sağlıklı hissettiğini ve zayıflığın mutlu edici olduğunu belirten Akgün kilo almamak için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi. 

.




Kullanıcı Yorumları

Ünlü Oyuncu Pelin Öztekin'i Örnek Aldı konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.