Single Öncesi 15 Kilo Verdi!

Yerli Ünlüler kategorisindeki Single Öncesi 15 Kilo Verdi! konusu
Single Öncesi 15 Kilo Verdi!

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel, son maxi singlenda bulunan Madalyon şarkısının klibi için yeni imaj yarattı. Yeni imajı ile kameralar karşısına geçen Nazan Öncel görenleri verdiği kilolar ile şaşırttı.

DMC tarafından yayınlanan maxi single da yer alan Madalyon şarkısı için klip çekerek kameralar karşısına geçti. 6 ayda tam 15 kilo veren Nazan Öncel, giden kiloları ile şaşkın gözleri üzerine topladı. Klip öncesi 6 aylık dönemde sıkı bir diyet ve egzersiz programı yardımı ile 15 kilo veren Nazan Öncel’in klip kostümlerini kendisi tasarladı. Zayıf bir bedende giydiğin her şeyin yakıştığını dile getiren Nazan Öncel’in klibi ise Deniz Akel ve Akşit Togay çekti.

Son zamanlarda medyanın sık sık ilgilendiği bir konu olan Nazan Öncel’in verdiği kilolar hakkında detaylı açıklama yaptı. Evet 15 kilo verdim diyen Nazan Öncel zayıflama sırrım çok basit sözlerini konuşmalarına ekledi. Günlük yemek sayısını düşürdüğünü, karabuğday ve kinoadan destek aldım, hatta bu iki besin ana besinlerim oldu dedi. Ara öğünleri hayatından çıkaran ve ana öğünlerde sadece bu iki besinden destek alan Nazan Öncel biraz keşfettim ama zayıfladım çok iyi oldu açıklamaları yaptı.




Kullanıcı Yorumları

Single Öncesi 15 Kilo Verdi! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.