Kiloları Veremedi, Ortalık Karıştı!

Yerli Ünlüler kategorisindeki Kiloları Veremedi, Ortalık Karıştı! konusu
Kiloları Veremedi, Ortalık Karıştı!
Geçtiğimiz günler ailesi ile tatilden dönerken havaalanında magazincilere yakalanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ismi kısa bir süredir gündemde. Gündemde olmalarının sebebi ise Evcen’in doğum sonrası veremediği kiloları.

Resim


Doğum kilolarından kurtulamadığı için sosyal medyada çok konuşulan Fahriye Evcen Instagram hesabından kısa bir açıklama yayınladı. Nisan ayında oğulları Karan'ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, birkaç günlük Bodrum tatilini önceki gün sonlandırdı. İstanbul'a dönen Özçivit ailesi, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi.

Resim


Havalimanında ve tatilde objektiflere yansıyan Fahriye Evcen'in kilolu halleri ise sosyal medyaya damga vurdu. Pek çok kullanıcı Evcen'in kilolarını eleştirirken, güzel oyuncu bugün sessizliğini bozdu. Dalga geçmeye ve hakarete varan yorumlara bugün sosyal medya hesabından yanıt veren oyuncu, "Her anne, her kadın çok güzeldir!" dedi. Evcen’in paylaşımının üzerine de sanat dünyasından destek geldi. Evli ve çocuğu olan ünlü anneler bir yana, tüm sevenlerinden #fahriyeçokgüzelsin hashtagi ile destek geldi.

Resim




Kullanıcı Yorumları

Kiloları Veremedi, Ortalık Karıştı! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.