Kötü Alışkanlıklarının Tümünü Bıraktı Ve Zayıfladı!

Yabancı Ünlüler kategorisindeki Kötü Alışkanlıklarının Tümünü Bıraktı Ve Zayıfladı! konusu
Kötü Alışkanlıklarının Tümünü Bıraktı Ve Zayıfladı!
Kötü alışkanlıklarının tamamını bir kenara bırakan Sara Louise William, 100 kilodan 60 kiloya düşmeyi başardı.22 Yaşındaki genç kadın her zaman kendine güveni yüksek olan bir isimdi. Arkadaş çevresi ve tanıdıklarından kilosuna rağmen güzel ve oldukça bakımlı olduğu söylenen isim kardeşinin düğünü sonrası yıkım yaşadı. Düğün sırasında kendisi de nedime olan isim diğer nedimelerle fotoğraf çekildi. Düğünün ardından bakılan fotoğraflarda en kilolu isim kendisiydi. 

Resim

Görüntülere baktıkça üzülen isim hayatını değiştirmeye ve bambaşka biri olmaya karar verdi. Bikini giydiği zaman üstüne şort giymek zorunda kalan ama bu hali ile kendini seven isim kafaya taktıktan sonra kendini oldukça şişman görmeye başladı. Tartıda en son 80 kilo olduğunu, bir daha tartılmadığını söyleyen güzel kız tartıya çıkınca şok yaşadı. 100 kilo üzerine çıkan kız, sağlıklı beslenmeye karar verdi ve o günün ardından hızla kilo vermeye başladı. Öğlen yemeğinde yemek yerince cips yiyen, günde en az 2 paket cips bitiren kız, kötü alışkanlıklarının hepsini bir kenara bırakınca 60 kiloya düştü. Şimdi görenleri büyüleyen isim kendiyle ve bedeniyle gurur duyduğunu belirtti. 





Kullanıcı Yorumları

Kötü Alışkanlıklarının Tümünü Bıraktı Ve Zayıfladı! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.