Sıkı Diyetle 14 Kilo Verdi!

Yerli Ünlüler kategorisindeki Sıkı Diyetle 14 Kilo Verdi! konusu
Sıkı Diyetle 14 Kilo Verdi!

FatihTerim'in, 18 ay arayla iki kız bebek dünyaya getiren küçük kızı Buse Terim Bahçekapılı, sıkı diyet yapıyor. Hamilelik süreçlerinde fazla kilo alan Terim, 9 ay önce 10 kilo verdi. Terim, eski kilosuna dönmek için yeniden diyete başladı. Yaz aylarına kadar eski formuna kavuşmayı planlayan Buse Terim Bahçekapılı, 4 kilo daha verdi. Toplamda 14 kilo veren Bahçekapılı'nın hedefi 6 kilo daha vermek.


Çok kilo aldığını belirten isim kilo vermek adına sıkı bir diyet yapmaya başladı. Daha öncede kilo vermek için girişimleri olan ancak başarısızlıkla sonuçlanan isim, sevenleri tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Eleştirileri kafaya taktığını ve kilo vermek için kolları sıvadığını belirten güzel kadın kısa süre sonra sevenleri ile zayıf buluşacağını dile getirdi.

Vücuduyla mutlu olduğunu ama insanların eleştirdiğini belirten güzel isim, ben vücudumla para kazanmıyorum. Kilolu olmak çok kafama takılmıyor dedi.




Kullanıcı Yorumları

Sıkı Diyetle 14 Kilo Verdi! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.