Kilo Verdi! Yeni Hayata Kavuştu!

Yabancı Ünlüler kategorisindeki Kilo Verdi! Yeni Hayata Kavuştu! konusu
Kilo Verdi! Yeni Hayata Kavuştu!
Avustralyalı Karlye Thurlow, 9 ayda 60 kilo kaybettikten sonra hayatını tamamen değiştirmeye karar verdi.Thurlow'un göz alıcı görüntüsüne kavuştuktan sonra ilk yaptığı, eşinden boşanmak oldu. Genç kadın, kocasına aşık olmadığını kendi kilosunun yarısına düşmeyi başardıktan sonra fark ettiğini açıkladı. 

"Hayatımda ne yapıyorsam, başkaları için yapıyordum. Benim için ilk sırada hep eşim gelirdi. Ancak aniden bu durumu daha fazla devam ettiremeyeceğimi anladım” diyor.

Resim

 Thurlow, sağlıklı yaşam tarzını seçmeden önce günde 4 litre kola içiyordu ve kilosu 120'ye ulaşmıştı. 20 kiloyu, kendi oluşturduğu diyet ve düzenli yürüyüşle verdiğini anlatan genç anne, "ilk zamanlarda spor salonuna gitmeye utanıyordum” dedi.

Kilo vermesinin ardından eşinden boşanan ve yeni bir hayata geçiş yapan genç kadın, mutlu bir yaşamı olduğunu söylüyor. Tekrar koca arıyor diyenlere ise cevabı asla oluyor. Ama aşık olursa evlenebileceğini, kendine güveninin tekrar yerine geldiğini de sözlerine ekliyor.







Kullanıcı Yorumları

Kilo Verdi! Yeni Hayata Kavuştu! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.