Hızlı Kilo Verme

Genel kategorisindeki Hızlı Kilo Verme konusu
Hızlı Kilo Verme

Fazla kilolar özellikle kadınların olmak üzere çevremizde gördüğümüz birçok kişinin korkulu rüyası. Kilo alıp vermek veya alıp verememek hayatımızda en çok korktuğumuz durumlardan biridir. Yaşam koşullarının değişmesi, sağlıklı ve doyurucu besinlerin bulunamaması, hareketsiz yaşam ve stres kilo kontrolünü etkileyen unsurlardandır.

Hızlı kilo vermek, yazın yaklaştığı günlerde, yaklaşan düğün ve balo gibi organizasyonların artmasıyla kadınların arzu ettiği bir durum haline gelirken, hızlı kilo vermek adına hayatınızda birkaç küçük değişiklik yaparak kilo kontrolü sağlayabilirsiniz.

Kilolarımdan neden kurtulamıyorum

Fazla kilolardan şikâyet eden birçok kişinin her yolu denediklerini ancak kilolarından kurtulamadıklarını duyarız. Yine aynı kişiler kilolarımdan neden kurtulamıyorum sorusunu sıklıkla sormaktadır. Kilolarımızdan kurtulamıyor olmamızın birçok nedeni olabilirken, sıklıkla karşılaşılan kilo verememe nedeni, hızla kilo vermek isteyen kişilerin sağlıksız diyetler ile vücutlarında şok etkisi yaratma çabalarıdır.

Diyete başlamadan önce kalıcı ve sağlıklı kilo vermek adına mutlaka doktor kontrolünden geçmeniz ve alanında uzman bir diyetisyenden öneriler almanız gerekir. Her yolu denediğiniz halde hala kilo verememe sebeplerinizi sayacak olursak;

- sağlık problemleriniz olabilir
- yüksek kalorili gıdaları farkında olmadan tüketiyor olabilirsiniz
- hareketsiz bir yaşam sürüyor olabilirsiniz
- bilinçsiz bir şekilde size uygun olmayan diyet programlarını uyguluyor olabilirsiniz. Durum bunlar olunca da hızlı kilo vermeyi bırakın, yavaş bile kilo veremezsiniz.

Hızlı kilo vermek için ne yapmalıyım?

Hızlı kilo vermek istiyorsak bilinenin aksine öğün atlamaktansa öğünlerimizi çoğaltmamız gerekir.  Normal şartlar altında günde 3 öğün yemek yiyorsak hızlı kilo vermek için günde en az 6 öğün yemek yememiz gerekiyor. Yalnız bu 6 öğünde tıka basa yemek yemeyeceğiz. 3 öğünde karnımızı doyuracak diğer öğünleri atıştırmalık kuru meyve ve ek gıdalar ile destekleyeceğiz.

Su içmek hayatımızın her anında bizim için önemlidir. Ancak hızlı kilo verme sırasında ne kadar bol su içmeye dikkat edersek o oranda vücudumuzun yağ yakma oranı artacaktır. Normal şartlarda yetişkin bir bireyin günde 8 bardak su içmesi gerekirken, hızlı kilo verme arzusunda olan kişiler günde en az 15 bardak su içerek yağ yakma oranını hızlandırmalıdır.

Hızlı kilo vermek için aslında bakarsanız yapmamız gereken tek şey eski yaşam tarzımızı bir kenara bırakıp, yeni yaşam tarzına merhaba demek olacaktır. Kötü alışkanlıklarımız nelerse hepsini bir kenara bırakacak ve fazla su içmeye dikkat ederek yediğimiz besinleri kalorisi düşük gıdalar arasından seçeceğiz. Sonrasında biz istemeden bir bakacağız hızla kilolara veda etmiş olacağız.

 




Kullanıcı Yorumları

Hızlı Kilo Verme konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.