EVLENDİKTEN SONRA NEDEN KİLO ALINIR?

Genel kategorisindeki EVLENDİKTEN SONRA NEDEN KİLO ALINIR? konusu
EVLENDİKTEN SONRA NEDEN KİLO ALINIR?

EVLENDİKTEN SONRA NEDEN KİLO ALINIR?

Beslenme düzenindeki değişiklik kilo alımına sebep olmaktadır. İnsanlar genellikle evlendikten sonra kilo alır. Bunun sebebini sizler için araştırdık. Gelin inceleyelim.

Aile evinden ya da öğrenci evinden ayrılıp evlendikten sonra eşiyle yaşayan kişiler düzenli bir yeme içme dönemine girdikleri için kilo almaları mümkün olmaktadır. Bunun haricinde evlendikten sonra gece geç saatlerde yenen yiyecekler ya da abur cuburlarda kilo aldırmaktadır. Aynı zamanda da evlendikten sonra dış görünüşünü önemsemeyen bir kesimde mevcut. Bu sebeple bazı kişilerde bekarken yediğinden daha fazla yemek yiyebilmektedir.

Evlendikten sonra kilo aldınız ve bir türlü veremiyorsanız eşinizle birlikte beslenme düzeninizi gözden geçirmelisiniz. Yapılan bazı araştırmalara göre tek başına kilo vermeye çalışan kişilerdense eşi ile birlikte kilo vermeye çalışan kişiler daha başarılı olmuştur. Bu sebeple eğer evlendikten sonra aldığınız kilolardan şikayetçiyseniz en baştan bir beslenme düzeni oluşturarak işe başlayabilirsiniz. Tabi egzersizde oldukça önemli.

Evlendikten sonra kilo almanın bir diğer sebebi ise eşinizin hamur işi ya da tatlıyı çok seviyor olmasıdır. Sürekli hamur işleri börekler, çörekler ya da tatlılar yapıldığından bundan dolayı da kilo alımı olacaktır. Tavsiye her şeyin fazlasının zarar olmasından dolayı ölçüyü ve porsiyonu kaçırmamaktır.

Evlendikten sonra kilo alımı ne kadar kolaysa vermekte o kadar kolaydır. Çünkü evin içerisinde eskiden annenizin ya da kardeşlerinizin yaptığı ev işleri artık tamamen size kalacağından daha çok hareket etmiş olacaksınız.




Kullanıcı Yorumları

EVLENDİKTEN SONRA NEDEN KİLO ALINIR? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.