EVDE KAHVE MASKESİ NASIL YAPILIR?

Genel kategorisindeki EVDE KAHVE MASKESİ NASIL YAPILIR? konusu
EVDE KAHVE MASKESİ NASIL YAPILIR?

Evde Kahve Maskesi Nasıl Yapılır?

Birçok insan, sağlıklı, dinamik ve dinç bir şekilde hayat sürmek istiyor. Bunun için farklı yöntem ve teknikler deneyen insanlar hem vücudun genç ve dinamik görünmesini hem de cilt bakımı konusunda daha parlak bir cilde sahip olmanın yollarını arıyorlar. Bu sebeple en doğal ürünleri tüketmek, en çok tercih edilen tarifleri cilde uygulamak gibi alternatifleri değerlendiriyorlar. Bu çerçevede cilt bakımı birçok kişi için oldukça önem arz ediyor.

Cilt bakımı için günümüzde birçok güzellik markasının kozmetik ürünleri kullanılsa da bu ürünlerin içerdikleri kimyasallar ile insan cildine verdikleri zarar oldukça büyük olabiliyor. Bu yüzden bunun bilincinde olan birçok kişi doğal cilt ürünlerinden yapılan karışımları ve kürleri kullanmayı tercih ediyor. Bunların en önemlilerinden ve en çok tercih edilenlerinden olan kahve maskesi evde özel tariflerle hazırlanarak cilde uygulanabiliyor. Bu çerçevede öncelikle kahvenin cilde faydalarını bilmek gerekiyor.

Kahvenin cilde faydaları;

·Kahve maskesi cildi sıkılaştırır.

·Cilde parlaklık verir ve canlı bir görünüm sağlar.

·Ciltte sivilce oluşuma engel olur.

·Göz altı morluklarını azaltarak daha uygun bir görünüm sunar

·Zamanla ciltte oluşan ölü hücrelerden cildi arındırır.

Farklı malzemeler kullanarak çok farklı özelliklerde kahve maskesi hazırlamak mümkün. Bu yüzden en çok tercih edilen tariflerden birini burada anlatmaya çalışacağız.

Yumurtalı Kahve Maskesi Tarifi

Cildi solgun ve soluk görünümünden kurtaran yumurtalı kahve maskesi için 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi, 1 adet yumurta, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı esmer şeker gerekiyor. Bütün malzemeler cam bir kâsede katılarak karıştırılır ve cilde uygulanır. Cildin her bölgesine uygulanabilen maske daha sonra ılık su ile temizlenir. Son olarak da soğuk su ile cilt yıkanarak kurulanır.

 




Kullanıcı Yorumları

EVDE KAHVE MASKESİ NASIL YAPILIR? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.